Gáz mert nő létemre sokszor nyilvánosan nagyon csúnya szavakkal beszólok az életnek vagy magamnak?
Annyira megszoktam az ilyen hirtelen megnyilvánulást magamon, hogy egyáltalán nem zavar az adott pillanatban ha valaki mellettem van, vagy mások meghallják, persze utána pár perc múlva kicsit elszégyellem magam, de ezt csak magamban éreztetem.
Pld. vezettem az autót és anya ült mellettem, hátul meg két ismerősöm.
A buszmegállóból kiindult a busz és nekem lassítanom kellett hogy beengedjem. Mondtam egy csúnyát " Az Isten úgy ba....on meg téged a fa...al te hülye f...sz!"
Anya olyankor szörnyülködik hogy nem tudok kulturáltan viselkedni. Az idegenek akik hallják, azok nem mernek megszólalni.
Ma a bevásárlókocsiból raktam ki a cuccokat a pénztárosnál és a körmeimmel véletlenül kiszakítottam a kristálycukrot, de csak éppen csak szemerkélt belőle a cukor. Azt mondtam " A k..a Isten jól b..sza meg a gyártóját a mohos k..a f...át!"
Ilyeneket szoktam mondani, ezeknél még csúnyábbakat, de sosem kiabálva, csak úgy monoton hangsúllyal.
Eddig sosem szóltak meg, talán mert félnek hogy agresszív leszek velük szemben, mindenki úgy tesz mintha semmi sem történt volna.
Tudom hogy gáz, de a hirtelen szituációban nem gondolok a szégyenre.
A kérdést jelentettem. Kérdező, ásd el magad jó mélyre. Anyádék biztos szégyenkeznek miattad. Értelmi és érzelmi intelligenciád a béka feneke alatt van.
Miért vagy ennyire frusztrált? Ki bántott téged?
Nem fogják törölni a kérdésemet, viszont azokét fogják akik provokáltak.
33
Mi leszek, valami jótevő angyalka?
Még jobban hülyének néznek majd, csak magamra vonnám mások figyelmét.
Azért köszi.
36
Jót akarsz ami köszi, de nem tudsz eltéríteni.
Köszi a válaszokat mindenkinek. A jelentgetőnek is külön.
Rendben semmi baj.
Amúgy még valami eszembe jutott. Jó lenne ha szembesülnél magaddal, hogy milyen is vagy kívülről ha káromkodsz. Pl ha hozzáférnél biztonsági kamera felvételekhez az ominózus esetekben. Talán ha látnád magad mint külső szemlélő talán az is változásra késztetne. Tudom, ez is egy lehetetlen példa csak eszembe jutott és leírtam. Javasolnám még a befőttes gumi huzogatást a csoklódon káromkodáskor, de azt hiszem te attól csak még idegesebb leszel. Szóval azt akár át is ugorhatjuk. Szerezz valaki barátot vagy szeretőt akárkit stb… aki szóvá teszi, számon kér ha káromkodni hall. Talán ha fontos a személye a számodra, talán akkor is megváltozol. Elvégre te sem vagy kőbe vésve hogy te egy káromkodó ember vagy. 😇
38
Nem.
Ma a helyi pap számon kérte, hogy miért nem járok templomba, mert mindenki a családból, rokonom szokott menni, csak engemet sosem lát a pap.
Azt feleltem neki, hogy engem ilyesmi nem érdekel és csak idő veszteség.
A pap csak hajtogatta a magáét, meg hogy mikor gyóntam. Biztosan hallotta másoktól, hogy csúnyán szoktam beszélni.
Mondtam neki hogy szálljon le rólam a f...ával és menjen szo...ja le az Isten f..át, aztán tőle kunyeráljon adományt, mert csak ezen jár az esze az egyháznak.
Megfordult és elment sietve.
Ezt az esetet megmondta a szüleimnek, aztán meg cirkusz lett.
Nem tudom mi a p..csa ez a rettegés az egyháztól, mintha a középkorban lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!