Ha az emberek gúnyolnak,hogy nagyon csúnya vagyok akkor már tényleg nagyon az lehetek? F
Nem tudom hány éves vagy, nekem ezzel kapcsolatban kérdésem is volt kint.
Engem rengetegen bántottak a külsőm miatt iskolás/középiskolás koromban.
Most 33 éves vagyok és rengeteget fejlődtem. Odafigyelek az öltözködésre, a hajamra, igényes vagyok, stb., és felfigyelnek rám a nők, sok esetben ők kezdeményeznek.
Az emberek pedig (pláne a gyerekek és a fiatalok) rettentő gonoszak. Kegyetlen világ az. Én nem aggódnék ezen a helyedben. Nem vagy ronda, ez biztos.
Nem.
A gúnyolódás inkább őket minősíti, nem téged.
Egyébként, ha száz kilós agresszív barom lennél, aki előszeretettel kötekszik és pofoz meg másokat, akkor senki nem szólna egy rossz szót sem a külsődre.
Nagy bölcs öreg èlettapasztalat! Èn is voltam fiatal ,valamièrt mindíg csúfoltak vagy csúfoltunk ,mindegy mi volt az indok.
Úgyis találnak valamit. nagy a fejed ,nagy a füled stb..
Azèrt csinálják mert unatkoznak. Ez ilyen vircsaft.
20 fölött már leszoknak rólla ,vagy legalábbis nem merik a szemedbe mondani! :D
Utánna meg idióta pletykákat találnak ki. (Egy idő után 2 mondatból lereagálod ès nem is fog èrdekelni)40 fölött kb annyira lesz èrdekes más vèlemènye mint egy ezerszer megnèzett film.
Az emberi egy irtó gagyi fos faj.
Egyszerűen mocskosak, undorítóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!