Általában miért a csúnya nők nem akarnak inkább gyereket?
A szép nőknek általában lesz gyerekük.
Én mindig csak csúnya nőknél látom, hogy mondogatják, hogy nekik ugyan nem kell gyerek.
A volt osztálytársaim közül is inkább az alsókategóriás nőknek nincs. Persze ők állítják, sose akartak.
Most tényleg nem kellenek senkinek (mármint gyereke t nem akarnak tőlük), vagy tudat alatt nem akarják a csúnya géneket örökíteni?
Ez nem igaz.
Akiket ismerek nőket és nem akarnak gyereket pont, hogy kifejezetten szépek.
Nem külső adottságoktól hanem felfogástól függ
Vagy azért, mert van (kevésbé) egészséges önkritikájuk, vagy pedig azért, mert a férfiak a (számukra) tökéletesekre próbálnak rámozdulni (és szóba nem jöhetnek nekik a "csúnya" nők).
Érdekes élettapasztalatom, hogy . nem tudom, ez milyen síkon működő valami, - de amíg meg volt a barátnőmnek a méhe, petefészke, napi szinten igényelte a szexuális életet, - bár ez lehetett azért is, mert talán úgy gondolkodott, hogy ha korlátlanul megadja "azt", akkor kisebb az esélye annak, hogy elveszíthet. Mondjuk erről szó nem volt részemről, de ő ezt ha nem érezte,... A lényeg, hogy amikor kénytelen volt egészségügyi okból megválni ezektől a szerveitől, gyakorlatilag nullára apadt - szinte azonnal - a libidója. Képzelheti mindenki, hogy miként hatott rám ez a hirtelen és drasztikus változás. Nem haltam bele, de mindenféleképpen szembetűnt azonnal számomra a különbség.
Alsó kategóriás nők...
Szép megfogalmazás. Ritka tuskó egy ember vagy. Gondolom te vagy a szépség és a tökéletesség mintaképe szerencsére.
En minden kategoriabol ismerek olyat,akinek van es olyat akinek nincs. Nezz meg egy ovodat...ugy latod,topmodellek mennek a gyerekert?
Mondjuk a gyerektelenség idővel megcsúnyitja a legszebb nőket is. Komolyan mondom,pedig nem vagyok tul gyerekpárti (1 van). Valahogy másképp öregszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!