Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában miért a csúnya nők...

Általában miért a csúnya nők nem akarnak inkább gyereket?

Figyelt kérdés

A szép nőknek általában lesz gyerekük.

Én mindig csak csúnya nőknél látom, hogy mondogatják, hogy nekik ugyan nem kell gyerek.

A volt osztálytársaim közül is inkább az alsókategóriás nőknek nincs. Persze ők állítják, sose akartak.

Most tényleg nem kellenek senkinek (mármint gyereke t nem akarnak tőlük), vagy tudat alatt nem akarják a csúnya géneket örökíteni?

2023. júl. 15. 10:16
1 2 3
 11/24 Metionin ***** válasza:
83%

Ez nem a külsőtől függ, rengeteg finoman szólva átlagon aluli nő akar gyereket és lesz is neki. Akiket ismerek és nem akarnak, mindegyik minimum átlagos de a többség szebb.

9. Én amúgy fordítva látom, akármelyik ismerősömnek, régi csoporttársamnak meglesz a gyerek, 1-2 év múlva mintha 10-15 évet öregedtek volna.

2023. júl. 15. 15:41
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Az alváshiánytól átmenetileg lehet rosszabbul kinézni,de összességében a gyerekeseknél van valami nőies "glow",ami a gyerekteleneknél nincs.
2023. júl. 15. 15:56
 13/24 anonim ***** válasza:
48%
Hát igen, pl. Marilyn Monroe sem szült, de te biztos nőiesebb vagy a leamortizált testeddel.
2023. júl. 15. 15:59
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan már,nézegess akár celeb anyukákat, mindegyik sokkal szebb,mint előtte. De mondjuk szerintem ez tény, akit nem vakít el az irigység,az úgyis észreveszi,akár celeb az illető anyuka,akár nem.
2023. júl. 15. 16:06
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Menj végig a putri soron. Egy szépet se fogsz látni, de mindenhol már 4-5 pulya fetreng a porban, és az asszony persze újra bruttósítva van.
2023. júl. 15. 16:17
 16/24 A kérdező kommentje:
Félreértettétek a kérdést, mert fogyik vagytok. Nem azt mondtam, hogy a csúnya nőknek nem lesz, vagy nem lehet gyerekük, hanem azt, hogy akik általában azzal jönnek, hogy ahh nekik nem is kell/kellett soha gyerek, azok többsége rusnya!
2023. júl. 15. 16:37
 17/24 anonim ***** válasza:
76%
A kérdésed a fogyi, és a 2 példából szedett primitív következtetésed a világ nagy átlagára. Ráadásul diszkriminatív és súlyosan sértő. Mégis válaszoltak, de annyira fogyi vagy, hogy nem tudod elfogadni, hogy tévedésben élsz.
2023. júl. 15. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
79%
A celeb anyukák két okból néznek ki jól szülés után: van pénz és idő plasztikára, sportra, babysitterre, másrészt pedig nehogymár a szétretusált instagram képek alapján ítéljük már meg, hogy milyen jól néznek ki.
2023. júl. 15. 16:50
 19/24 Metionin ***** válasza:
14. Celebeket pont nem kellene nézni, hiszen ők lazán megcsináltatnak magukon mindent, amit a szülés tönkretett és sokuk a gyerekkel járó fáradság egy részét is megússza. Sok átlag anyuka is "glowolna" ha bármikor le lehetne a gyereket sózni szitternek, mehetne plasztikára, szépészeti beavatkozásra vagy edzeni bármikor, amikor szeretne.
2023. júl. 15. 16:54
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát,én nem vagyok celeb,de nálam bejött. Elvileg van valami igazi magyarázata is (talán az őssejtekkel összefüggésben), majd rákeresek.
2023. júl. 15. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!