Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általában miért a csúnya nők...

Általában miért a csúnya nők nem akarnak inkább gyereket?

Figyelt kérdés

A szép nőknek általában lesz gyerekük.

Én mindig csak csúnya nőknél látom, hogy mondogatják, hogy nekik ugyan nem kell gyerek.

A volt osztálytársaim közül is inkább az alsókategóriás nőknek nincs. Persze ők állítják, sose akartak.

Most tényleg nem kellenek senkinek (mármint gyereke t nem akarnak tőlük), vagy tudat alatt nem akarják a csúnya géneket örökíteni?

2023. júl. 15. 10:16
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
a gyerek nem csúnyít el, csak van aki nem akarja megtartani azt a higiéniát vagy foglalkozni magával amikor gyereke van, meg is értem mert egy gyerek átok.. az én szememben, mellesleg én sem akarok és egyáltalán nem szépség kérdése, felfogás meg életcél.. nem mindenki születik anyának hiába a világ szépe..
2023. júl. 15. 20:37
 22/24 anonim ***** válasza:
67%

De, a szülés megcsúnyìtja a nő testèt, akkor is, ha csak húszèves az illető.

A 45 èves gyerektelen nőknek van kb olyan szar teste, mint a gyerekes húszèveseknek.

2023. júl. 15. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:
50%
Az igen, gondolom neked se volt még nőd soha...
2023. júl. 15. 20:54
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
ja igen megereszkedik a has meg lesznek terhességi csíkok aztán lefogysz vagy elhízol, már elnézést de mi a szart vársz miután egy nő kihordja a gyerekedet 9 hónap szenvedés után? az ilyen felfogásúaknak mint te nem való gyerek.. ja és attól hogy a sok fitnesszes gazdag nő kikoppintja magát néhány hét szülés után mert neki aztán kell a hírnév, az nem példának mondható... el kéne már fogadni hogy ára van a terhességnek és ha te nem tartod a nődet azután is ugyanolyan szépnek akkor veled van a probléma viszont látás
2023. júl. 15. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!