Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz mert nő létemre sokszor...

Gáz mert nő létemre sokszor nyilvánosan nagyon csúnya szavakkal beszólok az életnek vagy magamnak?

Figyelt kérdés

Annyira megszoktam az ilyen hirtelen megnyilvánulást magamon, hogy egyáltalán nem zavar az adott pillanatban ha valaki mellettem van, vagy mások meghallják, persze utána pár perc múlva kicsit elszégyellem magam, de ezt csak magamban éreztetem.

Pld. vezettem az autót és anya ült mellettem, hátul meg két ismerősöm.

A buszmegállóból kiindult a busz és nekem lassítanom kellett hogy beengedjem. Mondtam egy csúnyát " Az Isten úgy ba....on meg téged a fa...al te hülye f...sz!"

Anya olyankor szörnyülködik hogy nem tudok kulturáltan viselkedni. Az idegenek akik hallják, azok nem mernek megszólalni.

Ma a bevásárlókocsiból raktam ki a cuccokat a pénztárosnál és a körmeimmel véletlenül kiszakítottam a kristálycukrot, de csak éppen csak szemerkélt belőle a cukor. Azt mondtam " A k..a Isten jól b..sza meg a gyártóját a mohos k..a f...át!"

Ilyeneket szoktam mondani, ezeknél még csúnyábbakat, de sosem kiabálva, csak úgy monoton hangsúllyal.

Eddig sosem szóltak meg, talán mert félnek hogy agresszív leszek velük szemben, mindenki úgy tesz mintha semmi sem történt volna.

Tudom hogy gáz, de a hirtelen szituációban nem gondolok a szégyenre.

2023. okt. 20. 23:35
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
18: Van valami kétajtós szekrény férjed aki otthon nem tűri ha visszaállsz neki? Nem lehet hogy valami hasonlót epillálsz ki magadból amikor kiszabadulsz a fojtogató teredből a környezetedbe? #17
2023. okt. 21. 20:38
 22/43 anonim ***** válasza:
20: Én maga vagyok a megtestesült nyugalom. Amikor lebarmoztalak azt is minden zen mester legnagyobb nyugalmával jelentettem ki. Örülök, hogy tisztában vagy a problémával. Már csak megoldást kell találni rá. (:
2023. okt. 21. 20:40
 23/43 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok férjnél, szerencsére.
2023. okt. 21. 20:40
 24/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, napi 10 perc meditáció csodákra lenne képes nálad. 😉
2023. okt. 21. 20:41
 25/43 anonim ***** válasza:
Csak egy példa volt. Ennek rejtjele ként gondolok arra, hogy hol csinálod a káromkodást. Lehet higy rosszul írtam és pl a környezetedben csinálod, és van valahol a világban egy kis béke szigeted ahol nyugodt vagy és nem csinálod mert ott nincsen rá szükség. Lehet hogy ez az otthonod. De az is lehet hogy ezt a szokást már oda is bevitted. Van olyan hely ahol a legkevésbé jellemző rád a káromkodás? Vagy állandóan ilyen kis ideges vagy?
2023. okt. 21. 20:43
 26/43 anonim ***** válasza:
24: Három perc után végig káromkodná az utolsó hét percet hogy mikor jár már le a tíz. :D Amúgy kérdező tényleg jó lenne elkezdened. Lehet először csak 3 percre sikerülne megnyugodnod, később majd 4, aztán majd elérni a 10-et. Gyakorlás kérdése. (:
2023. okt. 21. 20:46
 27/43 A kérdező kommentje:

25

Ez érdekes.

Hát nem is tudom. Azt hiszem ha teljesen vadidegen helyen vagyok, szóval nem a megszokott területemen mozgok, ott általában nincsenek ilyen megnyilvánulásaim ill. csak elenyészően.

2023. okt. 21. 20:47
 28/43 A kérdező kommentje:

27

Hát nekem ilyesmihez nem lenne türelmem.

2023. okt. 21. 20:49
 29/43 anonim ***** válasza:
26: Én teljes nyugodtsággal a lehető legszélesebb mosolyal az arcomon küldtelek volna el a kurrva anyádba egy egy ilyen megnyilvánulásod után. És talán még szándékosan tovább teiggereltelek volna a kúton, vagy a sorban, hogy pukkadj meg a mérgedben. De ez én vagyok. És a lelki béke és egyensúly a legfontosabb. 😅
2023. okt. 21. 20:49
 30/43 A kérdező kommentje:

Még a végén a te válaszodat fogják törölni, mert szépen beszélsz.

Hagyd már azt a k..a lelki békét mert idegbajt kapok ilyesmiitől .

2023. okt. 21. 20:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!