Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy nő buli után meghánytatja magát?

Figyelt kérdés

A feleségem tegnap bulizni volt a barátnőivel, én hoztam haza. Ittas volt, de nem volt csutka részeg. Kis idő múlva hallom, hogy köhécsel, kérdezem jól vagy? Hánynod kell? Erre közli, hogy lenyúlt magának, hogy kihányja amit ivott, mert nem akar másnap rosszul lenni.

Ez csak szerintem undorító?

Felnőtt nő, igazan megtanulhatná már kontrollálni, mennyit iszik. (De mondom, nem tűnt vészesen részegnek)

Nekem nagyon visszataszító volt, amit csinált.

2023. okt. 22. 07:29
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
26%

Nyilván okosabb lett volna azt a plusz mennyiséget meg sem inni. Kérdés, miért itta meg: elszámolta magát, nagyzolni akart, vagy miért, hiszen ami a gyomrában volt, még nem szívódott fel, tehát nem érezte magát jól tőle, nem volt hatása.

De azon a ponton, hogy már hazajött, már elég ittas volt (felszívódott alkoholt tekintve), de még volt fel nem szívódott alkohol a gyomrában, tényleg a legjobb lehetőség volt kihányni.

Jobb lett volna meg sem inni, de még rosszabb lett volna hagyni felszívódni.

2023. okt. 22. 09:38
 32/40 anonim válasza:
22%

Félve kérdem. Biztos, hogy a piát akarta kihányni?

Ha nem volt annyira berugva.

2023. okt. 22. 10:32
 33/40 anonim ***** válasza:
47%
Most jobb, mintha rosszul lenne, én nem tudnám ezt megcsinálni. Mondjuk én csak akkor hányok, ha beteg vagyok és eszembe nem jutna meghánytatnom magam, természetesen sem bírom. Nekem ezzel semmi bajom nincs, igazából azt nem értem, hogy ilyet még hogy nem láttál? Főleg a nejedtől, ezek szerint rutinosan csinálta, ha nem volt annyira rottyon. Nekem csak pár barátnőm csinált ilyet, de engem sosem zavart. Egy jó buliban pedig nem mindig érzi az ember, hogy mikor elég, mert viszi a hangulat és a társaság, belemerül, én is akkor kezdem érezni, hogy kicsit sok volt, amikor már hányingerem kezd lenni, aztán nyilván olyan másnapos vagyok, hogy megpusztulok. Bár tudnám magamat hánytatni, magától nekem ki se jön, pont azelőtt hagyom abba az ivást, mert kicsit hányásfóbiás vagyok.
2023. okt. 22. 10:44
 34/40 anonim ***** válasza:
23%
Undorító, ne igyon ha nem bírja vagy csak kevesebbet akkor. Ilyen nő nekem nem is kéne. Ennél már csak az jobb amelyik evés után is hányni akar hogy nehogy hizzon.
2023. okt. 22. 14:50
 35/40 anonim ***** válasza:
28%

Okos és tapasztalt. Helyes, hogy ezt teszi.

Az alholol nem olyan, hogy a saját megfelelő mértéked azt jelenti, higy minden oké másnap. Ha így lenne sem lenne. Tanulj egy kis kémiát.

Semmi undorító nincsen sem a hányáson, sem az önhánytatáson, mint viselkedés, a felelőss öniskerettel, ami ezt sugallja, meg főleg nincs semmi undi.

Nem ufó vagy, csak ebből a szempontból tájékizatlan és tapasztalatlan.

2023. okt. 22. 16:00
 36/40 anonim ***** válasza:
24%
A nejeddel ezt nem mered megbeszélni vagy mi van? 😂 ekkora puhapötsöt, de komolyan... Csak magadat frusztrálod, aztán majd más problémánál is ezt fogod csinálni és csodálkozol, hogy szarrá megy a házasságod, mert nem tudsz megbeszélni ilyen csipcsup dolgokat se.
2023. okt. 22. 16:05
 37/40 anonim ***** válasza:
45%

24/N, meg szoktam magam hánytatni, ha rosszul vagyok, de magától még nem akar jönni. Előfordult már, hogy a barátom fogta a hajam, és soha nem mondta, vagy mutatta, hogy undorítónak találná.

Nem érdekelnek a határaim, emberek vagyunk, néha el lehet engedni magunkat.

Te is elkezdhetnéd a feleségedet emberi lényként látni valami feminin ideál helyett.

2023. okt. 22. 16:39
 38/40 A kérdező kommentje:

36: mibol vetted le, hogy nem merem vele megbeszelni?:D

incel vagy-e?

2023. okt. 23. 12:43
 39/40 anonim ***** válasza:
69%

Zseniális ez a kommentszekció, az emberiség tényleg megérett a pusztulásra, gyerekek ezt a masszív alkoholista nemzetet...

A lehető legokosabb megoldás az önhánytatás, aha... Csak félve szólok közbe: a lehető legokosabb megoldás nem az lenne, ha semennyit nem inna? Akkor se hányni nem kéne, se rosszul lenni, sőt, még a pénzt sem verne el az ember felesleges és káros dolgokra. Mi a tököm értelme van annak, hogy kényszerből megiszik valaki egy MÉRGET, mintha muszáj volna, utána meg azon vacillál hogy okádtassa-e magát, vagy másnap legyen szarul, zseniális... Tessék mondani, kötelező piálni? Valaki pisztolyt tart a halántékhoz, hogy ha nem vodkázol be akkor golyót kapsz? Mert mást nem nagyon tudok elképzelni.

Ennyi erővel a hipós üveget is húzogathatnátok a fürdőben, annak is ennyi értelme lenne, csak az még lehet olcsóbb is.

Sok dolog van, amit sosem értettem az emberekben, de az mindig a number 1 lesz nálam, hogy miért szeretnek az emberek nagy pénzeket kiadni azért hogy utána rosszul legyenek és alpári mód viselkedjenek...

2023. okt. 24. 01:01
 40/40 A kérdező kommentje:
39 koszonom! mar kezdtem elveszteni az emberisegbe es az emberi intelligenciaba vetett hitem, de te visszaadtad. udv az ufok klubjaban:)
2023. okt. 24. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!