Mit gondoltok arról, ha egy nő buli után meghánytatja magát?
A feleségem tegnap bulizni volt a barátnőivel, én hoztam haza. Ittas volt, de nem volt csutka részeg. Kis idő múlva hallom, hogy köhécsel, kérdezem jól vagy? Hánynod kell? Erre közli, hogy lenyúlt magának, hogy kihányja amit ivott, mert nem akar másnap rosszul lenni.
Ez csak szerintem undorító?
Felnőtt nő, igazan megtanulhatná már kontrollálni, mennyit iszik. (De mondom, nem tűnt vészesen részegnek)
Nekem nagyon visszataszító volt, amit csinált.
Ha vki rosszul van hanyingere van szédul az vergodjön szerinted reggel 6 ig?bakker ezeket a dolgokat már tinin megtanulják hogy le kell nyukni vagy rengeteg vizet inni kijön es jobban vagy.
Vagy kimossák a kórházban.
10
És inkább legyen rosszul, mert szerinted "gusztustalan"????
Arrol nem beszélve, h en pl 2 hete voltam bulizni, és ugyanezt csináltam, mert nem bírtam, ugyanis fősulin még gond nélkül benyakaltam a félüveg vodkát a hellel, most meg 1 pohar koktel, 2 pohár fröcsst, meg 1 rövid ugy kidöntött, hogy nem ismertem magamra. Mert egyszeruen az volt a fejemben, hogy bírom. Csak már nem vagyok 20 eves
13 ott a pont. rengeteg vizet inni, plusz kajalni utana
meg nem bedolni teli fejjel az ágyba.
es igen, az ilyeneket tinikent tanulja meg az ember, hogyan kell inni ÉSSZEL!
hányni mindenki tud, az nem cucc.
14: nem vitatkozok, ha felnott fejjel nem tudod, mennyi az elég, az nem az en bajom.
nem volt kotelezo inni neked sem. de ha neked/nektek ez igy rendben, akkor hajra:)
17.
De az mondjuk eléggé más dolog, az természetes, elkerülhetetlen folyamat, az élet velejárója. De a "bebacunk este a kommersztű, oszt hányunk" már saját választás, ami elkerülhető volna.
Alkoholmérgezés lesz ha az egesz felszivodik. Akkor a korhazban se mentené meg senki.
Az alkohol a szervezetnek mèreg. És minden ami mèreg ki kell hányni minel hamarabb hogy ne tudjon felszívodni.
Ez ételmérgezesekre is ugyanúgy áll.
Mellesleg a hányós terhesek se véletlen hánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!