Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy nő buli után meghánytatja magát?

Figyelt kérdés

A feleségem tegnap bulizni volt a barátnőivel, én hoztam haza. Ittas volt, de nem volt csutka részeg. Kis idő múlva hallom, hogy köhécsel, kérdezem jól vagy? Hánynod kell? Erre közli, hogy lenyúlt magának, hogy kihányja amit ivott, mert nem akar másnap rosszul lenni.

Ez csak szerintem undorító?

Felnőtt nő, igazan megtanulhatná már kontrollálni, mennyit iszik. (De mondom, nem tűnt vészesen részegnek)

Nekem nagyon visszataszító volt, amit csinált.

2023. okt. 22. 07:29
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
42%
Örülj neki, hogy nem alvás közben jött ki.
2023. okt. 22. 08:06
 12/40 A kérdező kommentje:
11 ennyire nem volt offon.
2023. okt. 22. 08:12
 13/40 anonim ***** válasza:
66%

Ha vki rosszul van hanyingere van szédul az vergodjön szerinted reggel 6 ig?bakker ezeket a dolgokat már tinin megtanulják hogy le kell nyukni vagy rengeteg vizet inni kijön es jobban vagy.

Vagy kimossák a kórházban.

2023. okt. 22. 08:13
 14/40 anonim ***** válasza:
80%

10

És inkább legyen rosszul, mert szerinted "gusztustalan"????

Arrol nem beszélve, h en pl 2 hete voltam bulizni, és ugyanezt csináltam, mert nem bírtam, ugyanis fősulin még gond nélkül benyakaltam a félüveg vodkát a hellel, most meg 1 pohar koktel, 2 pohár fröcsst, meg 1 rövid ugy kidöntött, hogy nem ismertem magamra. Mert egyszeruen az volt a fejemben, hogy bírom. Csak már nem vagyok 20 eves

2023. okt. 22. 08:17
 15/40 A kérdező kommentje:

13 ott a pont. rengeteg vizet inni, plusz kajalni utana

meg nem bedolni teli fejjel az ágyba.

es igen, az ilyeneket tinikent tanulja meg az ember, hogyan kell inni ÉSSZEL!

hányni mindenki tud, az nem cucc.

14: nem vitatkozok, ha felnott fejjel nem tudod, mennyi az elég, az nem az en bajom.

nem volt kotelezo inni neked sem. de ha neked/nektek ez igy rendben, akkor hajra:)

2023. okt. 22. 08:21
 16/40 anonim ***** válasza:
25%
Elég suttyó-parádé válaszok jöttek össze, szinte érezni rajtuk a több éves megfeszített alkoholista életmódot, "jóú az a meghánytatás, aranytestvérem!"
2023. okt. 22. 08:30
 17/40 anonim ***** válasza:
67%
Inkabb valjatok el, mert terhessegnel, szulesnel meg tobb "undi" dolgot fogsz latni. Es nagy segitsege nem leszel a felesegednek, az mar most látszik.
2023. okt. 22. 08:37
 18/40 anonim ***** válasza:
30%

17.

De az mondjuk eléggé más dolog, az természetes, elkerülhetetlen folyamat, az élet velejárója. De a "bebacunk este a kommersztű, oszt hányunk" már saját választás, ami elkerülhető volna.

2023. okt. 22. 08:40
 19/40 anonim ***** válasza:
24%

Alkoholmérgezés lesz ha az egesz felszivodik. Akkor a korhazban se mentené meg senki.

Az alkohol a szervezetnek mèreg. És minden ami mèreg ki kell hányni minel hamarabb hogy ne tudjon felszívodni.

Ez ételmérgezesekre is ugyanúgy áll.

Mellesleg a hányós terhesek se véletlen hánynak.

2023. okt. 22. 08:42
 20/40 anonim ***** válasza:
43%
Én rendszeresen iszom vagy 20 éve, de sosem nyúltam még le a torkomon.
2023. okt. 22. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!