Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Buli után párom délig alszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buli után párom délig alszik, normális?

Figyelt kérdés

Tegnap barátokkal elmentünk étterembe, aztán egy szórakozóhelyre. Körülbelül hajnal 1re értünk haza, nekem 8-9 óra alvás simán elég volt, ő meg még mindig alszik és dél / 1nél előbb nem fog felkelni, mindig ez van, ha bulizik.

Kértem még tegnap, hogy főzzünk ma kettesben, csináljunk vmi produktívat, azt mondta persze, benne van. Na most nekem a főzés nem délután 2-3tól indul, amikor majd ő felkel és összeszedi magát...

Este pedig koncertre megy egy fiú barátjával, ami alapesetben nem zavar, örülök a külön töltött időnek mert sokat vagyunk együtt, inkább az zavar, hogy ilyenkor a fél nap alvással telik...

2021. jún. 19. 11:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem használni a "normális" szót, mert az ugye mindig az egyéni értékítéletek halmaza, így ilyen formában amikor valaki ezt a szót használja, akkor megjelenik mögötte az a sokszor egyébként nem tudatosult megélés, hogy "az a jó, ahogy én gondolom", és elvárássá fokozódva az intoleranciát erősítő, a párkapcsolatok alapkövének számító elfogadást, és a különbözőségek méltányolásának készségét gyengíti olyan kérdésekben (is), ahol a másik fél komfortérzete a téma.

De most a kísérlet kedvéért használom a kifejezést, és azt mondom:

Az én megélésem szerint az a nem normális, hogy téged zavar a párod eltérő pihenési igénye, és nem tudod ezt elfogadni.

2021. jún. 19. 11:20
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Inkább örülnél, hogy van párod aki szeret, és sok időt töltötök együtt, másnak még párja sincs. N
2021. jún. 19. 11:21
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

1. Nem mindenkinek ugyanannyi az alvásigénye. Sőt, az alvásigény változhat attól függően, hogy mennyire fáradt el valaki, stb. Nem tudom, hogy mennyit ivott pl tegnap, vagy mennyit táncolt vagy mit csináltatok. Valószínűleg ő ezektől az éjszakáktól jobban kimerül, és ezért alszik többet.

2. Ha ezt tudod, ne beszélj meg vele másnapra közös főzést / délelőtti programot, vagy ha hamarabb lett a program megbeszélve, akkor ne menjetek éjszakázni. Vagy a programot napoljátok el, ha nagyon szórakozni akartok a városban.

3. Próbáld megbeszélni vele, hogy neked ez fontos, és máskor vagy keljen fel korábban vagy ne beszéljen meg így veled programot.

2021. jún. 19. 11:22
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 unalmas a vergődésed minden kérdés alatt, ha ilyen szörnyű a szingli élet változtass rajta, ettől függetlenül semmilyen szempontból nem relevánsak az önsajnáltatós válaszaid.
2021. jún. 19. 11:23
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Nekem meg a te vergődésed a szánalmas ilyen piszlicsáré dolgok miatt.

Ahelyett hogy itt kérdezgeted random emberektől, hogy mi normális, inkább keltsd fel a párodat és beszélj vele

2021. jún. 19. 11:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel ne piszkald. Mindenkinek mas az alvas igenye. Alapesetben elvagyok 8 ora alvassal. De most annyira kifaradtam a meloban, tegnap mar szabin voltam es siman aludtam majdnem 12 orat. Kellett. Most o is faradtabb hagyd aludni.
2021. jún. 19. 11:42
 7/15 anonim ***** válasza:
81%
Igen normális.
2021. jún. 19. 11:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, normális. Én is ilyen voltam fiatal koromban. Most meg a kamasz gyerekem ilyenek 😁
2021. jún. 19. 11:48
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Ne haragudj, de borzalmasak az ilyen emberek. Te nem tudsz aludni, kipihented magad, és ahelyett, hogy elfoglalnád magad valamivel, azon pörögsz, hogy a párod alszik. Igen basszus, neki ennyi az alvásigénye, és? Ahelyett, hogy tűkön ülve várod, hogy felkeljen végre, kezdj magaddal valamit, pl. főzz ebédet egyedül, felkel, esztek, aztán mehettek délután valahova/csinálhattok bármit együtt.
2021. jún. 19. 11:50
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
Fozzel meg. Komolyan nem vágom, inkább firkalsz ki egy kérdést, mintsem addig megcsináld.Lusta egy pitsa lehetsz te is.
2021. jún. 19. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!