Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buli után párom délig alszik, normális?
Tegnap barátokkal elmentünk étterembe, aztán egy szórakozóhelyre. Körülbelül hajnal 1re értünk haza, nekem 8-9 óra alvás simán elég volt, ő meg még mindig alszik és dél / 1nél előbb nem fog felkelni, mindig ez van, ha bulizik.
Kértem még tegnap, hogy főzzünk ma kettesben, csináljunk vmi produktívat, azt mondta persze, benne van. Na most nekem a főzés nem délután 2-3tól indul, amikor majd ő felkel és összeszedi magát...
Este pedig koncertre megy egy fiú barátjával, ami alapesetben nem zavar, örülök a külön töltött időnek mert sokat vagyunk együtt, inkább az zavar, hogy ilyenkor a fél nap alvással telik...
Igen, normális, szerintem nagyon túlreagálod.
Ha nem kell mennem dolgozni , én is simán alszom dél , 1-2 ig is délután. Bulizni nem szoktam, szimplán sokáig olvasok ha megtehetem ( könyveket). Úgy 7 éve voltunk utoljára koncerten a párommal. Akkor is sokáig aludtam utána Most Egy darabig még biztos nem is megyünk amíg ez a kártyás diszkrimináció van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!