Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Buli után párom délig alszik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buli után párom délig alszik, normális?

Figyelt kérdés

Tegnap barátokkal elmentünk étterembe, aztán egy szórakozóhelyre. Körülbelül hajnal 1re értünk haza, nekem 8-9 óra alvás simán elég volt, ő meg még mindig alszik és dél / 1nél előbb nem fog felkelni, mindig ez van, ha bulizik.

Kértem még tegnap, hogy főzzünk ma kettesben, csináljunk vmi produktívat, azt mondta persze, benne van. Na most nekem a főzés nem délután 2-3tól indul, amikor majd ő felkel és összeszedi magát...

Este pedig koncertre megy egy fiú barátjával, ami alapesetben nem zavar, örülök a külön töltött időnek mert sokat vagyunk együtt, inkább az zavar, hogy ilyenkor a fél nap alvással telik...

2021. jún. 19. 11:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem??? Delig aludni raadasul meg nem is rossz, mar ebedidoben talpon van. Komolyan, ez erdekes?
2021. jún. 19. 14:49
 12/15 anonim ***** válasza:
73%
Hahahaha. Szívem...én akkor is délig alszok ha nem voltam bulizni...Baszki az embert már a hétvégén se hagyják békén. Főzzél egyedül, nem értem minek kell, hogy asszisztáljon ha nem vagy rá tekintettel. A múltkor olyan meleg volt h már 8kor fenn voltam és az istennek se tudtam visszaaludni.... a párom viszont tudott, úgyhogy én addig beraktam a mosógépet, elmentem tankolni, aztán a boltba, elmosogattam és a végén kimentem az udvarra, mert úgy éreztem nem tudnék csendes tevékenységet találni magamnak házon belül. Felkelt dél körül örültünk egymásnak és ennyi. F*sznak kell mindig valami problémát gyártani. Ilyen problémákkal amúgy össze ne házasodjatok.
2021. jún. 21. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
62%
Egy hülye kényes pitsa vagy.
2021. jún. 21. 12:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális, szerintem nagyon túlreagálod.

Ha nem kell mennem dolgozni , én is simán alszom dél , 1-2 ig is délután. Bulizni nem szoktam, szimplán sokáig olvasok ha megtehetem ( könyveket). Úgy 7 éve voltunk utoljára koncerten a párommal. Akkor is sokáig aludtam utána Most Egy darabig még biztos nem is megyünk amíg ez a kártyás diszkrimináció van.

2021. jún. 21. 17:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát hogyha hajnal 1re értetek haza, gondolom olyan fél 2kor aludt el, mert volt zuhanyzás stb... Normális.
2021. júl. 22. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!