Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális ha a párom 26 évesen minden nap délig alszik? Utána semmi kedve semmihez, délután újból fáradt.
Nem depressziós véletlenül?
Egyébként ilyen korban szerintem nem normális. Nem dolgozik? Vagy egyetemre nem kell bejárni? Tanulni, vizsgázni, ilyesmi? Engem kicsit azért zavarna a helyzet.
Nem, nem normális. Mikor dolgozik? Vagy úgy egyáltalán, mit csinál egész nap?
Nekem akkor volt ilyen időszakom, amikor egyetemre jártam még, de órám nem volt, nem dolgoztam, igazából semmi dolgom nem volt. Úgy éreztem, állandóan fáradt vagyok. Aztán elkezdtem dolgozni, ez strukturálta a napom, és máris fel tudtam kelni reggel.
Depressziós, és talán a kapcsolatban sem érzi jól magát. Az n exbarátom mindig akkor aludta végig a napot, ha valami baja volt, unta az életét, stresszes volt neki a világ.
Próbáld kizökkenteni valahogy.
mit csinál?
reggel ér haza a munkából?
dolgozik?
együtt éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!