Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális állapot az, ha engem kielégít az, ha a barátnőimmel sétálok egyet délután a parkban és megyek vissza tanulni a szobámba?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, nem tudnék mit kezdeni egy fiúval, a lányokkal mindig is jobban kijöttem.2015. márc. 26. 15:55
1/9 anonim válasza:
Úgy érted elélvezel egy sétától a parkban?
2/9 A kérdező kommentje:
Ez csupán megfogalmazás.:) Nem élvezek, csak nincs hiányérzetem.
2015. márc. 26. 16:01
4/9 A kérdező kommentje:
#3 Ez nem vicces, nem szeretnék az lenni. :((
2015. márc. 26. 16:05
5/9 A kérdező kommentje:
Inkább idős koromig sétálgatok egyedül a parkban, ha kell.
2015. márc. 26. 16:07
6/9 anonim válasza:
Nincs veszve semmi, ha Te így érzed jól magad most. Bőven van még időd. Egyébként mit tanulsz?
7/9 A kérdező kommentje:
Természettudományokat.
2015. márc. 26. 16:10
8/9 anonim válasza:
1 vagy ku r v a szőke vagy
2 vagy csak szimplán hülye
Szóval nem akarsz leszbikus lenni
Nem szeretnél férfival lenni
És egyedül sem akarsz meghalni...
Már ott el van rontva hogy itt kérdezed...Vegyél két macskát és szaporodjanak
Vagy menjel ki és ismerj meg egy fiut es vigyek vlmi szint az eletedbe.
9/9 anonim válasza:
Mi rossz van abban, ha a lányok iránt érdeklődsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!