Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy a párom hétközna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a párom hétköznap csak 4-5 ritkán 6 órákat alszik?

Figyelt kérdés

Hulladékszállító cégnél sofőr, mivel áttért a cég a folyamatos éjszakai műszakra (este 8tól reggel 6ig) ezért nappal kell pihennie. Hazaér reggel 8ra és kb délig tud csak aludni utána 3kor mire hazaesek én a munkából már fent kukkorékol. Úgy kell kérlelnem hogy legalább aludjon még 1 órácskát mert fáradt lesz. Este 6kor már indul dolgozni, most úgy lesz a beosztása hogy reggelente hazaér és este mehet vissza.

Félek hogy hosszútávon nem lesz ez így jó neki. Tudom hogy jól vezet, jól dolgozik de nem tudja kipiheni magát. Mit tegyek vele? :/

Ő 24, én 23 vagyok

2020. okt. 9. 15:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%
Majd érzi,hogy mennyit kell aludnia. Mit akarod már ezt is kontrollálni...
2020. okt. 9. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
43%
Elég hamar belehal majd, de ez már nem tartozik rád, ez az ő dolga. De lesz egy menete a neurológián, mikor majd nem tud felkelni. Akkor majd rájön, hogy aludni nem csak egy úri passzió.
2020. okt. 9. 15:17
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
2.-nak. Mit tudsz te a munkáról, nem is dolgozol.
2020. okt. 9. 15:21
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Szívem szerint én is csak annyit aludnék, jelenleg 7 órát szoktam de ugyanúgy félholt vagyok, mintha 4-5 órát aludnék, innentől kezdve meg csak időpazarlásnak érzem az egészet.
2020. okt. 9. 15:23
 5/17 anonim ***** válasza:
15%

3.

Már megint a primitív sugalmazásaid. Elég gyenge kísérlet. Ha nem dolgoznék nem lennék itt sem, mert akkor boldog - és szabad - ember lennék.

2020. okt. 9. 15:27
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Én inkább azon aggódnék, hogy elhagy a fenébe, ha ennyire bele akarsz dumálni a dolgaiba. Felnőtt ember. Neked nincs valami dolgod magaddal?
2020. okt. 9. 15:27
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

Azért abba senki nem fog belehalni,hogy 6 órát alszik naponta.:D

Ha nagyon fáradt lesz úgyis lefekszik aludni gondolom.

2020. okt. 9. 15:28
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
#3 Ott a pont. 😂😂😂
2020. okt. 9. 15:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Normális, idő mire átszokik a szervezete. Felnőtt ember, ha elfárad, akkor fog többet aludni; egyelőre nem jutott eddig a szintig.
2020. okt. 9. 15:31
 10/17 anonim ***** válasza:
90%

Én se alszom nagyon többet és jé még élek.

Ha fáradt, nem bírja, akkor majd szól vagy vált.

Én is ejjeleztem folyamat 3 évig gyerek mellett.

N28

2020. okt. 9. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!