Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy a párom hétközna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a párom hétköznap csak 4-5 ritkán 6 órákat alszik?

Figyelt kérdés

Hulladékszállító cégnél sofőr, mivel áttért a cég a folyamatos éjszakai műszakra (este 8tól reggel 6ig) ezért nappal kell pihennie. Hazaér reggel 8ra és kb délig tud csak aludni utána 3kor mire hazaesek én a munkából már fent kukkorékol. Úgy kell kérlelnem hogy legalább aludjon még 1 órácskát mert fáradt lesz. Este 6kor már indul dolgozni, most úgy lesz a beosztása hogy reggelente hazaér és este mehet vissza.

Félek hogy hosszútávon nem lesz ez így jó neki. Tudom hogy jól vezet, jól dolgozik de nem tudja kipiheni magát. Mit tegyek vele? :/

Ő 24, én 23 vagyok

2020. okt. 9. 15:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy felnőtt ember el tudja dönteni, hogy mennyi alvásra van szüksége ahhoz, hogy kipihenje magát. Annyit tehetsz, hogy békén hagyod és nem cseszegeted emiatt, ennyire ne nézd már életképtelennek.
2020. okt. 9. 15:35
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Felnőtt ember, annyit alszik amennyit akar. Én éjjel se alszom ennél többet, bőven elég mégis.
2020. okt. 9. 15:51
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Éjszakai műszak egészségtelen.

Tudom miről beszélek mert sofőr voltam csak nekem sokkal rosszabb volt mivel össze-vissza dolgoztam és sokat,aludni nem lehet rendesen nappal és ki sem lehet jól pihenni magadat pl a zajban,észak sokkal csöndesebb minden ugye akkor lehet pihenni de nappal zajos.

Szerintem van annál a cégnél nappalos meló is,én azt választanám inkább.

Hajnalban 2-4 óra között a legrosszabb és akkor történik több baleset is vagy is sokkal nagyobb akkor a valószínűsége,több kollégám is azt mondta ha teheti hajnali 2-4 között inkább alszik,az az igaz ha éjszaka az ember alszik majd nappal pedig dolgozik.

2020. okt. 9. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

13as elejével egyet értek. +éjszaka sötét van nappal világos alváshoz sötét kell. Én 25-27éves voltam,amikor sokat éjszakáztam 12 órát is. Kb ha minden éjszakás műszakot nézek az fél év az alatt 2-3évet öregedtem. Télen sokszor ordított a közvetítést nappal a szomszédban. Ha 22:00 kezdtem ha 18:00 reggel 4-1/2 6közt nagyon dúrva volt. Hajnalbanalig bírtam haza jönni. Mellette persze sokat buliztam,rákaptam a fél literes energia italra.

Párod hétvégén mennyit tud vissza pótolni pihenésből?

2020. okt. 9. 17:46
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

50 éves vagyok. Átlagos alvási igényem 5 óra/nap. Ez kb 1 éves korom óta. Még élek. A feleségem hiába akarna erővel altatni, nem tudok.

Tudtommal az egészség is jó. Évente járok komoly vizsgálatokra.

Nos most kérdező? Okoska..

2020. okt. 9. 19:06
 16/17 anonim ***** válasza:
14es vagyok. Nappal sokszor ordított a láncfűrész a szomszédban.
2020. okt. 9. 20:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Annak idején dolgoztam gyárban és nem bírtam az éjszakázást és én sem tudtam napi 4-5 óránál többet aludni.

A nappali alvás nem olyan kipihentető mint az éjszakai alvás.

Sokaknak tényleg nem megy ez.

2020. okt. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!