Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, mennyire hétköznapi, hogy így érzek exem iránt? Valakinek volt hasonló?
Ami érzésről szó van, az igen összetett. Nem csak és kizárólag az exemről van szó, hanem arról az életről is, amit mellette éltem - hisz akkor nem itt laktam, hanem messze, más volt a munkahelyem, stb. És igen, az élet is más volt, meg a magánélet is, hisz vele voltam.
Most már sok idő eltelt szakítás óta (ősszel lesz 2 év). De még mindig olyan fura érzés kerít hatalmába... Bármi, ami arra az időszakra emlékeztet (fotó, zeneszám, stb., vagy csak eszembe jut egy közös emlék vele) feléleszt bennem valamit, ami szomorú, de mégis boldog. Keserédes, mély érzésekr van szó. A mélyet úgy értem, hogy amikor ez az érzés jön, akkor az mintha nagyon mély, betemetett rétegekből szivárogna a felszínre.
Az tény, hogy eddigi életemben akkor voltam a legboltogabb, mikor ott éltem, az volt a munkahelyem, és vele jártam.
Nálam is hasonló a helyzet már 2 éve..Azóta volt több kapcsolatom, de egyikben sem éreztem azt amit nála, mikor együtt voltunk, pedig előtte volt egy majdnem 8 éves kapcsolatom is, de még ott sem. Pitiáner kis hülyeségen vesztünk össze, amely aztán elfajult és ő magától döntött úgy, hogy elköltözik. Azóta sok mindent megéltünk már, de mindketten a mai napig úgy érezzük, hogy összetartozunk.
27N (válaszoló), 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!