Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire normális, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális, mennyire hétköznapi, hogy így érzek exem iránt? Valakinek volt hasonló?

Figyelt kérdés

Ami érzésről szó van, az igen összetett. Nem csak és kizárólag az exemről van szó, hanem arról az életről is, amit mellette éltem - hisz akkor nem itt laktam, hanem messze, más volt a munkahelyem, stb. És igen, az élet is más volt, meg a magánélet is, hisz vele voltam.

Most már sok idő eltelt szakítás óta (ősszel lesz 2 év). De még mindig olyan fura érzés kerít hatalmába... Bármi, ami arra az időszakra emlékeztet (fotó, zeneszám, stb., vagy csak eszembe jut egy közös emlék vele) feléleszt bennem valamit, ami szomorú, de mégis boldog. Keserédes, mély érzésekr van szó. A mélyet úgy értem, hogy amikor ez az érzés jön, akkor az mintha nagyon mély, betemetett rétegekből szivárogna a felszínre.

Az tény, hogy eddigi életemben akkor voltam a legboltogabb, mikor ott éltem, az volt a munkahelyem, és vele jártam.

2020. júl. 23. 00:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Legszívesebben rekonstruálnám azt az időszakot... Ha visszamehetnék az időben, boldog lennék mindent újra átélni, pláne, ha tudnám, amit most tudok, mert akkor máshogy csinálnék dolgokat.
2020. júl. 23. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Hasonlóan vagyok én is, csak én 1 évnél tartok. Meddig voltatok együtt, te vagy a lany? És hány évesek vagytok?
2020. júl. 23. 06:28
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Mintha én írtam volna... Most volt 3 éve, hogy közösen kimondtuk, hogy vége, 7 év után. Pontosan ezt érzem, amit te. Nemtudom ez mennyire normális, pedig van új kapcsolatom is már 2 éve. Mégis sokat gondolok a múltra, arra az időszakra.
2020. júl. 23. 07:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire boldog kapcsolat volt, akkor végülis miért szakítottatok? Ō is így érzett melletted, vagy csak neked kedvezett a kapcsolat?
2020. júl. 23. 08:37
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Voltam így én is. Amik akkor nagy hibának tűntek azok az idő elteltével nem voltak már megoldhatatlanok, mert sokat tanultam magamról a külön töltött idő alatt. Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy megkeresem és ha nincs még minden veszve ennyi idő után akkor megpróbálom vele újrakezdeni. Nem volt könnyű kiépíteni azt a szintű bizalmat és elköteleződést ami a szakítás előtt volt, de szerencsére sikerült átbeszélnünk mindent és azt mondhatom, hogy jobb a kapcsolatunk, mint valaha. Nem ismerem a szakítás körülményeit nálatok, de akkor talán könnyebb, ha közösen döntöttetek a szakítás mellett. Nálunk sajna egyoldalú volt, én szakítottam ő pedig maradt volna benne így talán nehezebb újrakezdeni. A magam részéről életem legjobb döntésének tartom, hogy újrakezdtük.
2020. júl. 23. 10:52
 6/6 anonim válasza:
53%

Nálam is hasonló a helyzet már 2 éve..Azóta volt több kapcsolatom, de egyikben sem éreztem azt amit nála, mikor együtt voltunk, pedig előtte volt egy majdnem 8 éves kapcsolatom is, de még ott sem. Pitiáner kis hülyeségen vesztünk össze, amely aztán elfajult és ő magától döntött úgy, hogy elköltözik. Azóta sok mindent megéltünk már, de mindketten a mai napig úgy érezzük, hogy összetartozunk.

27N (válaszoló), 27F

2020. júl. 23. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!