Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tárgyiasítják magukat a...

Miért tárgyiasítják magukat a nők segges, melles, bikinis instaképekkel?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 19:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
de - te.
2023. dec. 7. 07:04
 32/34 anonim ***** válasza:

"Arra céloztam, hogy 30 éves kor után már nehéz akkora figyelmet kapni a férfiaktől, mint előtte."

Most tényleg muszáj megismételnem, amit már írtam? 🤦

33 éves vagyok, és a férfiak szeme majd kiesik mikor megnéznek.

2023. dec. 7. 07:11
 33/34 anonim ***** válasza:
23. Aki így néz egy nőre, az nem pasi, hanem egy kanos állat. És gondolom, azért van ennyi önbecsülése, mert egy beb*szós este után magával visz valami középkategóriás lányt, megd*gja, aztán kezét csókolom! Ha egyáltalán van olyan hozzá hasonló, buta lány, aki lefekszik az ilyen kiéhezett állatokkal. Egy normális pasi a nadrágjában tartja a farkát, nem izgatja fel mindenki, akiken a lába között van egy lyuk, és evidens, hogy megadja az alap tiszteletet egy beszélgetésnél. Vagy a feleségednek is ezt fogod majd mondani: hát bocsi, azért csaltalak meg, mert az a kis szuka kínálgatta ott magát a ruhájában? Pusztán undorító. És nehogy már ezért ne vegyem fel azt, amit szeretek és jól áll rajtam.
2023. dec. 7. 09:48
 34/34 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Ajánlom ezt mindenkinek, remélem, sikerül leszűrni a lényeget.

2023. dec. 7. 09:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!