Miért tárgyiasítják magukat a nők segges, melles, bikinis instaképekkel?
Van, akinek k.urva jo alakja van, van aki azert, mert a tobbi no is ezt csinalja, van aki meg a ferfiak miatt.
Nem olyan nehez ezt atgondolni, szerintem.
Én pld. ismerek pár olyan lányt a környezetemben ill. ismerőseim a Facebookon, hogy förtelmesen túlsúlyosak és naponta dobnak fel magukról ribis képet, meg ahogyan falnak kajákat, meg a pasijukkal smárolnak. Ezzel fejezik ki magukat hogy ők hiába elhízottak, de még is kellenek a pasiknak.
Undoritó testük van.
16
Ez még gyerek. Majd nézd meg őt 50 évesen.
Szóval, ha valaki kungfuzik, akkor az nőies? 🤔🤦 Én futok, meg itthon edzem. Akkor az már nem nőies?
Fura ízlésed van, ha neked a nőiesség a kungfuból ered. 🤣🤦😂
A nők többsége borzasztóan önbizalomhiányos, frusztrált. A legtöbb "magabiztos" nő magabiztossága is megjátszott.
Hogy ez miért van, abban nem vagyok teljesen biztos, de szerintem az is közrejátszik, hogy belül ők is tudják, hogy gyengébbek és nem annyira intelligensek, mint a férfiak, meg hát a legtöbb dologban nem tudják megközelíteni a legjobb férfiak szintjét.
Ezeket nem azért írom, mert nem szeretem a nőket (szexuálisan mondjuk nem), egyszerűen ez a tapasztalatom.
Az önbizalom növelésének legegyszerűbb módja, ha kirakják mindenüket, pózolnak a faceen, istán, és máris jön 100+ lájk. Ezt 28-30 éves korukig tudják csinálni, de ez más kérdés.
Viszont addig annyira beválik, hogy az egójuk az egekben, és nem szorulnak rá, hogy értelmesek vagy érdekes személyiségek legyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!