Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért tárgyiasítják magukat a...

Miért tárgyiasítják magukat a nők segges, melles, bikinis instaképekkel?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 19:07
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
35%

Van, akinek k.urva jo alakja van, van aki azert, mert a tobbi no is ezt csinalja, van aki meg a ferfiak miatt.

Nem olyan nehez ezt atgondolni, szerintem.

2023. okt. 20. 21:29
 12/34 anonim ***** válasza:
29%
Te tárgyiasítod őket.
2023. okt. 20. 22:11
 13/34 A kérdező kommentje:
Utolsó, én hogyan is?
2023. okt. 20. 22:34
 14/34 anonim ***** válasza:
38%

Én pld. ismerek pár olyan lányt a környezetemben ill. ismerőseim a Facebookon, hogy förtelmesen túlsúlyosak és naponta dobnak fel magukról ribis képet, meg ahogyan falnak kajákat, meg a pasijukkal smárolnak. Ezzel fejezik ki magukat hogy ők hiába elhízottak, de még is kellenek a pasiknak.

Undoritó testük van.

2023. okt. 20. 23:06
 15/34 anonim ***** válasza:
48%
Sok lánynak kell a folytonos visszajelzés, mert vagy önbizalomhiányos vagy az egójukat akarják vele növelni. Ez már függőség, hogy mindig kell a visszajelzés, hogy én jó csaj vagyok alapon. Azt hiszik, hogy Ezáltal tényleg jó csajok, elhiszik de ez az érzés csak ideig óráig tart. Pedig szerintem annál nagyobb és igazabb visszajelzést nem kaphatnak, ha végigmennek az utcán felöltözve és úgy bámulják meg a férfiak őket, hiszen nincs annál szebb, ha mindenféle mutogatás nélkül vonzó az ellenkező nemnek. De ezt fel kell fogni.
2023. okt. 20. 23:28
 16/34 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem tudják, hogy a nőiesség miből ered. Pl. Ő nagyon is nő, mégsem közönséges, sőt! https://www.youtube.com/shorts/PiEqhTOXOzc
2023. okt. 21. 01:38
 17/34 anonim ***** válasza:

16

Ez még gyerek. Majd nézd meg őt 50 évesen.

2023. okt. 21. 18:19
 18/34 anonim ***** válasza:
0%

Szóval, ha valaki kungfuzik, akkor az nőies? 🤔🤦 Én futok, meg itthon edzem. Akkor az már nem nőies?

Fura ízlésed van, ha neked a nőiesség a kungfuból ered. 🤣🤦😂

2023. okt. 21. 18:24
 19/34 anonim ***** válasza:

A nők többsége borzasztóan önbizalomhiányos, frusztrált. A legtöbb "magabiztos" nő magabiztossága is megjátszott.

Hogy ez miért van, abban nem vagyok teljesen biztos, de szerintem az is közrejátszik, hogy belül ők is tudják, hogy gyengébbek és nem annyira intelligensek, mint a férfiak, meg hát a legtöbb dologban nem tudják megközelíteni a legjobb férfiak szintjét.

Ezeket nem azért írom, mert nem szeretem a nőket (szexuálisan mondjuk nem), egyszerűen ez a tapasztalatom.

Az önbizalom növelésének legegyszerűbb módja, ha kirakják mindenüket, pózolnak a faceen, istán, és máris jön 100+ lájk. Ezt 28-30 éves korukig tudják csinálni, de ez más kérdés.

Viszont addig annyira beválik, hogy az egójuk az egekben, és nem szorulnak rá, hogy értelmesek vagy érdekes személyiségek legyenek.

2023. okt. 31. 15:10
 20/34 anonim ***** válasza:
31%
Én büszke vagyok az idomaimra. Hogy ez kinek a szemében tárgyiasítás, igazán nem érdekel, élőben úgyse mer egyik sem odajönni. Csak kiabálnak, meg fütyülnek, mint valami szukának. Nehogy már, mert szép testem van, amiért megdolgozom, néhány idióta köcsög miatt azt rejtegetnem kell.
2023. dec. 5. 20:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!