Én nem akarok mindig ezzel evvel jönni de ilyen beteg sérült emberként még mi jót várjak magamtól?!
Érzem magamban egyre jobban jajj de sajnálom és szomorú, hogy pont én amivel már kis gyermekkoromban szembesültem be lettem skatulyázva a hülye ügye fogyott nyomorék csicska csíra nulla emberi kategóriába!!!
Nagyon érzem magamban ezt, hogy egy semmire kellő nulla voltam világ életemben most ezért minek éltem és éljek még tovább!?
Most is az vagyok egy senki rosszul esik ezt kimondani magamról de ez van ez az igazság!!!
Bocsánat elnézést ne haragudjanak hogy mindig fárasztom önöket magammal magam miatt.
Én is ebben vagyok, nekem a hobbim ad "mankót az élethez". A számítógépes játékok érdekelnek, a szimulátorokon kipróbálhatom azokat a szakmákat, amik tetszenének, de nem tudom betölteni őket. Ma már nagyon sokat kipróbálhatsz, és szinte olyan sikerélményt adnak, mintha az életben csinálnád.
Emellett az is sokat segít, ha valami olyan egyesülethez csatlakozol, ami érdekel, pl. ha szereted az állatokat, lépj kapcsolatba állatmenhelyekkel, tematikus FB-csoportokba is beléphetsz, ma már a Neten szinte minden elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!