Én nem akarok mindig ezzel evvel jönni de ilyen beteg sérült emberként még mi jót várjak magamtól?!
Érzem magamban egyre jobban jajj de sajnálom és szomorú, hogy pont én amivel már kis gyermekkoromban szembesültem be lettem skatulyázva a hülye ügye fogyott nyomorék csicska csíra nulla emberi kategóriába!!!
Nagyon érzem magamban ezt, hogy egy semmire kellő nulla voltam világ életemben most ezért minek éltem és éljek még tovább!?
Most is az vagyok egy senki rosszul esik ezt kimondani magamról de ez van ez az igazság!!!
Bocsánat elnézést ne haragudjanak hogy mindig fárasztom önöket magammal magam miatt.
És még mindig ragaszkodom ragaszkodok tűzzel vassal az emberi életemhez.
Már réges régen nagyon régóta nem lenne helyem itt ebben az egy életben a többi ember között vagy közt
Csak anyukámnak és apukámnak köszönhetem hogy még élek már jó tíz éve kirakhattak,kitehettek volna az utcára engemet engem meghalni!!!
Nem merek öngyilkosnak lenni kiugrani a kis szoba ablakából mondjuk például példának okáért.
De akkor minek éltem eddig azt sem tudom és minek születtem meg keresem kutatom a válaszokat!!??
Nem akarom ezt csinálni már tovább évtizedek óta itt sínlődök.
Ilyennek kitenni egy embert a magam fajta embereket bűnhődés büntetés volt az egész életem!!!
Valahogyan jobb lenne elkárhozni elbúcsúzni csak minél hamarabb és hirtelen érjen fájdalommentesen a halál csak nagyon gyorsan.
Én nem akarok senki terhére sem lenni mit bánom én csak hadd menjek szabadulni akarok és szeretnék el menni az életből!!!
6
"Valahogyan jobb lenne elkárhozni elbúcsúzni csak minél hamarabb és hirtelen érjen fájdalommentesen a halál csak nagyon gyorsan."
Elkeserítelek még jobban, de ez nem fog sikerülni, ennek olyan 0 - 1% között az esélye.
Túl sokat elmélkedsz amit nem lenne szabad. Kösd le magad azzal ami érdekel.
Szüleiden kívül nem látogat senki? Rokonok, barátok?
Túlságosan egyedül vagy.
Megkérdezhetem hogy milyen betegséged van?
Írhatod privátban is, ha úgy gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!