Miért akarok kétségebeesni, fájdalmat érezni, valami rosszat tenni, valami olyat ami törvénytelen?
Sokan éreznek ilyet, csak kevesen beszélnek róla. Fiatal fiúknál és férfiaknál különösen jellemző.
Érdemes olyasmiben levezetni, ami nem káros senkire. Már ha az izgalom vonz, és nem feltétlenül a fájdalom okozása – utóbbit ne csináld. Erre jó pl. az extrém sport. De a csajozás is (vagy ha véletlen lány lennél, akkor a pasizás). Pl. elmenni egy idegen városba egyedül vagy barátokkal, és odamenni lányokhoz, dumálni velük, ha úgy alakul, akkor szexelni. Ez kifejezetten izgalmas, és ha nem alpári vagy önző módon csinálod, nem is árt senkinek.
Lehet, más helyzetben állunk, de amikor én úgy éreztem, bántanék másokat/magamat mindig elmentem futni, és addig vissza se jöttem, amíg már vonszoltam magam. Ez mindig elvette az energiámat ilyesmitől, és eltelített azzal az üres tompasággal.
Kereshetnél új lehetőségeket, utazásokat, sportokat. Nem gondolod, higy azért van mert unatkozol, túl egyhangú az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!