Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért akarok kétségebeesni,...

Miért akarok kétségebeesni, fájdalmat érezni, valami rosszat tenni, valami olyat ami törvénytelen?

Figyelt kérdés
Sose volt nagyon semmihez kedvem, de szabálykövető kisokos embernek látnak mások, pedig szeretnék olyan dolgokat érezni amiről a kérdésem szól. Sose történik velem semmi izgalmas és ez bosszant. Néha bántani akarok másokat tudatosan is, meg nem tervezetten is megteszem (lelkiekben csak). Egyszer loptam életemben meg vandálkodtam kiskoromban néha, de ennyi. Mégis akkor valami jót éreztem, talán izgalmat. Viszont nem akarok börtönbe se kerülni ha elkövetnék valamit.

2023. szept. 22. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Talan besokalltál a rendszertől.
2023. szept. 22. 12:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon hülye helyzet ez nálam, kerülöm a rossznak látszó helyzeteket, mert meghalni nem akarok. De állandóan valami "rosszra" gondolok fejben. Mi lett volna ha ez megtörténik, megteszem és élvezni fogom. Nem vagyok őrült, csak lehet túl kíváncsi alkat.
2023. szept. 22. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Sokan éreznek ilyet, csak kevesen beszélnek róla. Fiatal fiúknál és férfiaknál különösen jellemző.

Érdemes olyasmiben levezetni, ami nem káros senkire. Már ha az izgalom vonz, és nem feltétlenül a fájdalom okozása – utóbbit ne csináld. Erre jó pl. az extrém sport. De a csajozás is (vagy ha véletlen lány lennél, akkor a pasizás). Pl. elmenni egy idegen városba egyedül vagy barátokkal, és odamenni lányokhoz, dumálni velük, ha úgy alakul, akkor szexelni. Ez kifejezetten izgalmas, és ha nem alpári vagy önző módon csinálod, nem is árt senkinek.

2023. szept. 22. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, más helyzetben állunk, de amikor én úgy éreztem, bántanék másokat/magamat mindig elmentem futni, és addig vissza se jöttem, amíg már vonszoltam magam. Ez mindig elvette az energiámat ilyesmitől, és eltelített azzal az üres tompasággal.

Kereshetnél új lehetőségeket, utazásokat, sportokat. Nem gondolod, higy azért van mert unatkozol, túl egyhangú az életed?

2023. szept. 22. 14:43
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Pasi/csaj hiányod van.
2023. szept. 22. 15:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Van kedved bunyozni csak úgy?
2023. szept. 22. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!