Állandoan törvénytelen dolgokon jár az eszem, rossz családból jövök hogyan változhatnék meg?
Bevallom roma származású vagyok, egy kissebb városból származom de sajnos már belátom hogy rossz emberek között voltam. Én is benne voltam dolgokban, de nem rég felkerültem pestre és van egy jó állásom de mégis van hogy még lopok kissebb dolgokat kollégáimtól vagy átverek embereket de már elegem van..meg járok érettségi előkészítőre és volt h egy társam tárcáját is elloptam az a legrosszabb tettem miota fent vagyook.
Ez a pest teljesen másmilyen más emberekkel és így jöttem rá hogy máshogy is lehet intézni a dolgokat de valahohy mindig visszajutok ebbe az életbe ahol tiszteségtelen vagyok. hogyan változhatmék meg?
Nézz körbe a neten, klinikai szakpszichológust keress.Ne sima pszichológust, hanem KLINIKAI szakpszichológust, mivel a gondodban ő tud segíteni.
Az is fontos, hogy a problémádra szakosodott klinikai szakpszichológust keress fel; tehát ne olyant, aki pl anorexiára szakosodott.
És végül, ezt leírom, mert sokan félreértik, a klinikai szakpszichológus nem azt jelenti, hogy gyogyóüs vagy, hanem hogy van egy gondod, amit meg kell oldani és azzal, hogy segítséget kérsz, Te azon vagy, hogy megold a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!