Lehet valami pszichológiai oka, hogy nem akarok olyan emberrel összejönni aki jobban néz ki nálam?
Figyelt kérdés
Amúgyis ad egy ilyen önbizalom bombát, hogy tudom, hogy büszke arra, hogy a kezemet fogja, de amúgy is azok az emberek vonzanak engem akiket nem találok vonzónak. Meg úgy alapjárat nem illik bele a társadalom által felállított ideálba. És ez így nagyon furcsán hangzik, én sem igazán értem, főleg mert nincsen gondom a külsőmmel, nagyon szépnek tartom magam. Csak az érdekelne, hogy ennek lehet e valami lelki eredetű oka, és ha igen micsoda.2023. okt. 3. 21:47
1/5 anonim válasza:
A hiúság, ráadásul azt hiszed, hogy a kinézet elsődleges jelentőségű.
2/5 anonim válasza:
Kevésnek erzed magad egy nálad jobb párhoz, ezért inkább összejössz egy csúnyábbal, hogy te érezhesd magad jobbnak. Fölényesség, hiúság.
3/5 anonim válasza:
Nincs onbizalmad. Ez tonkreteszi majd a kapcsolatod
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt olyan ismerősöm (udvarlóm🙂), aki megsértődött, hogy miért a "rosszabbat" választottam és nem őt. Nem kell ez mögött pszichológiai okot keresni. A kevésbé szép volt a szimpi.🤷🏼♀️
5/5 anonim válasza:
Nyilván lehet, sőt, 99,9%, hogy van is, hiszen normális körülmények között az ember nem taszítaná el maga mellől azt, akivel megvan a vonzalom, és az összhang.
De a konkrét okhoz minimum egy anamnézis kellene, de még akkor is csak legfeljebb tippelhetnénk. A konkrét okot kideríteni nem egy 10 perces feladat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!