Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hiperérzékeny vagy?

Hiperérzékeny vagy?

Figyelt kérdés
hogy éled a minden napjaidat, az ismerkedés gondot okoz-e?

2023. okt. 11. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Igen.

Mindig fáradt vagyok, aludhatok bármennyit, mert a sok ingertől elfáradok. Vagyis nem más emberektől, mert én szeretek társaságban lenni, inkább ilyen észrevétlen dolgokra gondolok, ami másnak fel sem tűnik. Pl én már jó előre kiszúrom anélkül, hogy hátra fordulnék, hogy hamarosan mögém kerül valaki és gyorsabban akar menni, mint én, úgyhogy adok neki helyet, de más emberek meg simán sétálnak tovább és csak néznek meglepődve, ha valaki elhalad mellette egy ember. Kávét, teát, alkoholt nem nagyon fogyaszthatok, mert rengeteget pisilek tőle és fenn maradok tök sokáig, ha reggel 6kor kávézom akkor is minimum 2 órával tovább maradok fenn, mint szoktam. Könnyű engem megbántani, de már próbálok nem mindenen megsértődni, van, hogy nem is mutatom, csak fáj, csendben. Mindenen sokkal később lépek túl, mint az átlag ember. Gyakran sírok. Nagyon jó a memóriám, emiatt haragtartó is vagyok, mert hiába ártott valaki nekem egy éve, számomra ez olyan, mintha tegnap történt volna. Ismerkedésnél nem okoz gondot, párkapcsolatban ha a másik fél nem fogad el, akkor igen, de az én párom szerencsére elfogad :) Érzékeny vagyok még a fényre, éles hangokra is.

2023. okt. 11. 10:38
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Nem, az ismerkedésben nincs semmi gondom, érzelmek és a kapcsolatok fentartásában, már van. (Nem is kevés.)
2023. okt. 11. 10:40
 3/6 A kérdező kommentje:

mennyire tudtok beilleszkedni a környezetetekbe? tudtok-e hasonló érzékenyekkel beszélgetni, hiányzik-e a társaságuk?

ha valakinek van társa milyen tipust talált?

2023. okt. 11. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább túl érzéketlen vagyok
2023. okt. 11. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Az vagyok, esetleg jól leplezem. Rettegek az intimitástól.
2023. okt. 11. 12:59
 6/6 anonim ***** válasza:
A hallásom nagyon jó E mellett érzékeny vagyok érzelmi dolgokra, pl.: reagáltam régen, ha úgy éreztem, hogy rólam beszélnek. Ma már nem jellemző az érzékenységem.
2023. okt. 11. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!