Hiperérzékeny vagyok gyakorifüggő. Mit tegyek?
Egy anonim oldalon sokkal kegyetlenebbek tudnak lenni az emberek, mert nem kell a pofájukat adni a válaszukhoz, így felelősséget sem kell vállalniuk. Akik itt élik ki a bunkózást, élőben max passzív-agresszív, boldogtalan emberek.
Amúgy kérdező nekem is rosszul szoktak esni a rosszindulatú üzenetek, de ilyenkor mindig azt próbálom lejátszani magamban, hogy csak gyenge jellemű emberek támadnak le így, név nélkül másokat. És én sokkal többet dolgoztam a belső világomon, mint hogy ilyeneknek engedjem, hogy lerombolják.
5# Én mindig is úgy gondoltam, hogy aki egy ilyen oldalon kikéri az emberek véleményét, az elfogulatlan, nyers nézőpontokra kíváncsi. Ebbe beletartozik a bunkó, kedves, nyers, piszkálódó válasz is, így lehet felépíteni egy általános vélekedést egy témában.
Pont azèrt jó az oldal mert nem az aranyos anyukád, apukád, barátnőd istápolja itt a lelkecskédet, hanem valódi, független véleményeket kapsz.
Ez mind igaz, amit leírsz, csakhogy a válaszom nem erre vonatkozott, hanem arra, hogy valószínűleg itt kényelmesebb belekötni másokba, és sokan akik itt megteszik, szemtől szembe nem tennének, csak lapítanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!