Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a magányos...

Miért van az hogy a magányos embereket nem fogadák el mások?

Figyelt kérdés

Én magányos vagyok, nincsenek barátaim, soha nem is volt. Akarnék mással ismerkedni, de nem fogadnak el. Fiú vagyok, amikor lánnyal ismerkedek ott is ezt érzem nem vesznek emberszámba. De egy olyan fiú aki népszerű őt egyből elfogadják a lányok.

Úgy érzem hogy aki valamiért magányos lett azt nagyon "nehezen" fogadák be a társasági emberek.

2023. okt. 7. 23:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Inkább a magányos ember nem fogadja el a többieket. Senki nem jó neki. Sok esetben bunkó. Mániái vannak. nem köszön, nem fog kezet, nem akar beszélgetni. Csak akkor milyen barátságot akar? Hogy képzeli el a barátságot? Amikor a barátság nem alakul ki rögtön. Komoly bizalom kell hozzá. Igazából sima haverségi szint is jó, de sokan addig sem jutnak el. Máskor nem kellett tanítani az embert, magától tudta, hogy kell haverkodni. Ott a baj, hogy tanítani kell valakiknek.
2023. okt. 8. 06:27
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Nem azert nem fogadnak el valakit mert maganyos 🤨 egy idegen nem is ismer. Inkabb szemelyiseg, kisugarzas, viselkedes, kinezet stb
2023. okt. 8. 07:03
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
Keveset beszélsz. Mások mindig beszélnek egymáshoz. Te gondolom nem beszélsz, meg se szólalsz. Pedig anélkül nem lehet társasági életet élni.
2023. okt. 8. 07:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy a magányos embereket le se tolják és az megy éveken keresztül akkor már nem is akarnak odafigyelni magunkra, mert olyan mintha minden erőfeszítés felesleges lenne.

Én például hiába próbálkoztam barátságokat kötni nem jött össze. Elfogadtam már, és úgy vagyok vele, hogy aki kedvel, így is kedvel, aki utál avval meg nem foglalkozom. Igyekszek mindenkivel kedves lenni kortól, nemtől függetlenül, de hát nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Mert ha meg mindenkinek a kedvére akarok tenni akkor még inkább elmagányosodom, mert mindig van valaki aki beleköt valamibe. Például én igyekszem nem káromkodni hát valaki ebbe is beleköt. Megtanultam ezt úgy kezelni mintha meg sem hallanám. Így egy kicsivel több emberrel tudok beszélni evvel a módszerrel és egy két tényleg zavaró viselkedésmintának a visszaszorításával. (Mondjuk ezekre magamtól kellett rájönnöm mert a szemembe nem merték elmondani). És egyébként tök jó fejek akik körülöttem vannak.

Mindenből van kiút, csak nem szabad feladni és változtatni kell és változni kell!

34/N

2023. okt. 8. 18:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Mármint belekötnek abba hogy nem káromkodom: hogy mondjak már valami csúnyát és ilyenek.
2023. okt. 8. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!