Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az hogy a magányos...

Miért van az hogy a magányos embereket nem fogadák el mások?

Figyelt kérdés

Én magányos vagyok, nincsenek barátaim, soha nem is volt. Akarnék mással ismerkedni, de nem fogadnak el. Fiú vagyok, amikor lánnyal ismerkedek ott is ezt érzem nem vesznek emberszámba. De egy olyan fiú aki népszerű őt egyből elfogadják a lányok.

Úgy érzem hogy aki valamiért magányos lett azt nagyon "nehezen" fogadák be a társasági emberek.

2023. okt. 7. 23:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Negatív az ilyenek kisugárzása és alacsonyabb szinten megy az interakciójuk másokkal. Ezért kellemetlenebb másoknak. Ördögi kör, de ha kilépsz a komfortzónádból simán megy. Kondi + harcművészet, és minden csaj a rajongód lesz.
2023. okt. 7. 23:16
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Hát evvel én is így vagyok sajnos.
2023. okt. 7. 23:36
 3/15 anonim ***** válasza:
82%

Kisugárzás miatt jól írta az első válaszíró.

Hihetetlen negatív energiát gerjesztenek maguk körül.

2023. okt. 7. 23:41
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
A népszerű embert nem azért fogadják el, mert népszerű, hanem azért népszerű, mert sokan 'elfogadják'. Pont fordítva van az ok-okozat és ez elég fontos különbség. Egy magabiztos, barátságos, szórakoztató emberhez jellemzően vonzódnak az emberek maguktól és hát ettől népszerűek lesznek.
2023. okt. 7. 23:45
 5/15 anonim ***** válasza:
36%

Mert nem jó a kisugárzásuk.

Az emberek a pozitív emberekhez vonzódnak és nem a világfájdalmassavanyúuborkavagyokmindenkihibáscsakénnemszerencsétlenvagyokésnemtehetekrólanekemsosemsikerülsemmiordítrólamamagányésakeserúségvalakifogadjonörökbe típusú egyedekhez.

2023. okt. 7. 23:49
 6/15 anonim ***** válasza:
41%

Szar lesz hallani, viszont nem hiszem hogy van értelme tagadni, de az emberekből elemi szintű undort/szánalmat vált ki a magány. Ha csak megérzik valakin, akkor kerülik, mint a leprást.

És nem; NEM kell ehhez tipikus világfájdalmas keserű embernek lenni, lehetsz akár vidám, segítőkész is.

2023. okt. 7. 23:55
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
A magány - nem az egyedüllét - jár egyfajta kétségbeesettséggel. Amikor nincsenek emberi kapcsolataid, minden egyes emberi kapcsolatot akaratlanul is úgy kezelsz, hogy ez egy mindent vagy semmit alkalom. Akinek meg vannak barátai, az lazán áll az új kapcsolataihoz, mert ha nem jön be, vannak emberei.
2023. okt. 8. 00:19
 8/15 anonim ***** válasza:
26%

Mert nincs önbizalom mivel magányos vagy! Ennyi! Mai világba már nagyképűnek, talpra esettnek kell lenni! Hogy érvényesülj! Mert ha látják rajtad hogy húzódós fajta vagy nem foglalkoznak veled! Nem látják az emberbe hogy egy magányos, félénkebb emberből is ki lehet hozni akármit!

Ahogy a 6. Írta: Nem hogy segítenének még inkább elkerülik!

2023. okt. 8. 01:01
 9/15 anonim ***** válasza:
55%
Azt vettem észre, hogy az ilyen emberekben van egy olyan fajta tapadósság, kiéhezettség, ami egy átlag embernek taszító és sok. Ha próbálják visszafogni magukat, akkor is ordít róluk, hogy tőled várják, hogy az anyjuk, az apjuk, a legjobb barátjuk, a párjuk és a pszichológusok legyél egy személyben, aki az egész addigi életük során keletkezett érzelmi űrt kompenzálni fogja.
2023. okt. 8. 01:12
 10/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem lehet, hogy a nyelvi, érzelmi készségeken múlik? nem egyszerű olyan fokon kezelni élőben a nyelvet, amikor gyorsnak kell lenni, meg az egész érzelmi oldottságot hozni.

Szerintem gyakorolj. Szép lassan, nem sietve.

2023. okt. 8. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!