Szerintetek is nagyon buta a bátyám?
A bátyám 19 éves szakmunkáskepzőbe jár, nem igazán szeret/ tud tanulni mindenből max kettese van, inkább a haverjaival van akik nem voltak rá jó hatással és egy igazi prolit "csináltak" belőle; csak melegítot hord, karomkodik, nagyon sokat cigizik, láttam már hogy utcán köp egyet a földre úgy hogy mások is látták...
Tanulás helyett inkább gyurassal van elfoglalva, azt mondta hogy az se érdekli ha egy utolsó csicska segédmunkás lesz
Látszik rajta hogy nagyon lassú az eszjarasa ...
Szerintetek is nagyon buta, és lehet még rajta változtatni?
Ezzel most van problémád 19 évesen? Eddig milyen volt a bátyád? Ezek sztereotípiák amiket felsoroltál, attól még ő lehet jó ember ha szakmunkásképzőt végez és nem szeret tanulni. Lehet hogy jó a gyakorlatias észjárása, kézügyessége stb. Nem lehet mindenki Einstein!
Inkább fókuszálj a saját dolgaidra, a te tanulmányaidra meg a jó testvéri viszony ápolására.
Figyelj.
Én se voltam kisangyal 19 évesen, de megkomolyodtam magamtól.
Fiatal még, ezt bízd rá.
Attól még lehet okos, csak a jelenlegi társasági köre ugyebár...
Bízd rá, és az időre, de ne nézd le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!