Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miert szívatnak engem boltban...

Miert szívatnak engem boltban eladók?

Figyelt kérdés

Pl reggelente veszek salátát de ki kell kérni a pultbol és állandoan becsomagolják nekem miután kikérem, de mindig szólok higy nem kell, és direkt csomagolják állandoan màr ugy csinálják ha kerem gyorsan hátra is viszik kerdezès nelkul csomagolni.

Ezzel szórakoznak.

Máskor meg csemege kolbászt kèrek direkt csipőset adnak.

Aztán ezen megy a téma hogy nem ezt kèrtem.

Vagy kèrem hogy nem száraz kolbászt szeretnék erre azokat ajánlgatja.

Nem forgalmas boltról van szó.

2023. okt. 3. 07:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, egyébként biztos, hogy egyáltalán hallották amit mondasz?

Én pl a csomagolásos dolgot nem akkor mondanám amikor már elkezdte, hanem akkor amikor a rendelést leadom. Miért? Mert akkor figyel rám. Lekgözelebb akkor fog újra rám figyleni, amikor odaadja a cuccot, de talán még akkor sem.

Értsük meg: A kiszolgálók nem baráti kontaktusban vannak a vevőkkel. Gyorsan és hatékonyan fel akarják venni a bejövő kérést aztán teljesítik a basic protokoll szerint és kész.

A cukrászdásnál meg elég egyszerű: te bambulászol, a másik meg felvette a szemkontaktust. A kommunikáció 80-90% nonverbális, márpedig egy párbeszéd kezdete nem ott van, amikor kinyitod a szádat, hanem amikor felveszed a szemkontaktust.

Márpeidg ha te bambulászol, akkor a tőled 4 méterrel hátrébb állónak is nagyobb esélye van beszélgetést indítani.

2023. okt. 3. 11:27
 12/13 anonim ***** válasza:
84%
Nem szivatni akarnak. Az emberek manapság sajnos olyan figyelmetlenek már, hogy arra szó nincsen. Én ezt mindennap tapasztalom. Itt a környéken egy anyuka elhagyta a babakocsiját például... Mit lehet erre mondani? Vagy én beültem a fodrásszékbe, mondom a fodrászomnak, hogy ugyanazt szeretném amit mindig, és el is mondtam, hogy szokta nekem vágni. Következő kérdése, hogy hogy vágja akkor le? Étteremben annak ellenére mást hoznak ki, hogy felírja a rendelést egy papírra... Tehát ez nem neked szól, sajnos egyszerűen ilyenek lettek az emberek.
2023. okt. 3. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Ezt így látatlanban meg nem mondjuk neked..

Lehet csak figyelmetlenek.

Viszont azt ne felejtsük el, hogy nincs rosszabb embertípus a világra dühös, piacképes tudással nem rendelkező droidnál, aki aztán a vevőkön vezeti le a feszültséget..

A bolti eladók többsége pont ez a típus, ráadásul sötétek, mint az éjszaka, tisztelet a kivételnek.

A kifejtés alapján elég nehezen tudom elképzelni, hogy ennyiszer mellényúlnák, ellentétben a sok rizsázó válaszolóval, akik szerint jóindulatú angyalkák dolgoznak ilyen helyeken.

2023. okt. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!