Szerintetek mit tudnék csinálni azzal, hogy ennyire szivatnak?
Motiváljon az, hogy néhány hét és érettségi, aztán ha mázlid van akkor többet nem látod őket. Engem is szekáltak (bár a wc-be zárásig nem jutottunk el), de nekem az is elég volt ahhoz hogy a továbbtanulási szándékaimat megöljék, neked ne legyen ilyen, tarts ki a céljaid mellett.
Kitartást!
A strébereket mindenhol basztatják. Ne vedd magadra, csak próbáld meg túlélni ezt a maradék időszakot.
Vagy tanulj meg kung-fuzni, és csapd orrba az összes köcsögöt.
Rossz iskolába jársz, valszeg gyengébb képességűek az osztálytársaid, ezen kívül pedig baromi neveletlenek, lelkisérültek és a komplexusaikkal együtt ez veszélyes rád nézve.
Egy olyan iskolában, ahol alapból teljesítményorientált diákok vannak, ilyen kevésbé fordul elő, mert a többiek is tanulnak rendesen.
Hogy őszinte legyek fogalmam sincs, hogy mit lehet tenni az ilyenekkel. Esetleg az iskolaváltás megoldás, ha pont abban akadályoznak, hogy tanulni tudj rendesen. Egy jobb iskola még plusz lehetőségeket is rejthet számodra. Nekem sose sikerült az ilyen bullykat leépítenem, mert az osztályfőnök még kb őt védte, mert a szülei válnak, de az ugye nem volt szempont, hogy nekem meg életre szóló traumát okoz. A pedagógusok tökéletesen alkalmatlanok az ilyen helyzetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!