Miert szívatnak engem boltban eladók?
Pl reggelente veszek salátát de ki kell kérni a pultbol és állandoan becsomagolják nekem miután kikérem, de mindig szólok higy nem kell, és direkt csomagolják állandoan màr ugy csinálják ha kerem gyorsan hátra is viszik kerdezès nelkul csomagolni.
Ezzel szórakoznak.
Máskor meg csemege kolbászt kèrek direkt csipőset adnak.
Aztán ezen megy a téma hogy nem ezt kèrtem.
Vagy kèrem hogy nem száraz kolbászt szeretnék erre azokat ajánlgatja.
Nem forgalmas boltról van szó.
Meg cukrászda. Állok a sorban elment mindenki aztan mikor en kerultem sorra beesett mögém egy férfi es erre hozzá ment oda az elado hogy mit adhatok mikor mégcsak akkor jött.
Es a ferfi szólt hogy ne haragudjon szerintem vannak előttem...és megköszöntem a pasinak.
Miert bunkoznak velem?
Nem tudom. Ismernek amúgy? Lehet, hogy nem kedvelnek valami miatt?
Mindenesetre próbálj meg határozottabb lenni, ne hagyd magad elnyomni.
Ismernek igen, mert mindig en vagyok az aki szól hogy köszönöm nem kérem becsomagilni!
Ma meg direkt szivatott a másik hogy nem kérdezte meg sem hanem gyorsan elvitte becsomagolni.
De pl a cukrászdába nem ismertek, ott csak álltam csendben, erre a mögém beeső pasihoz szólt hozzá hogy miben segíthetek.
Milyen bunko stilus?
Álltam csendben a cukeaszdaban a sorban.
A boltban meg:
Kérek egy dobozos burginyasalatát, köszönöm. Es amikor el akarják vinni, köszönöm, nem kérem csomagolni.
Erre ma direkt elrohant vele hátra.
A bunko stilusod neked van 5. meg az eladoknak.
Bocsi, de ilyenek nem esnek meg véletlenül. Egyszer igen, a csomagolós boltban biztosan volt már valami amivel felhúztad őket vagy ők magukat ami neked fel se tűnt. Mondjuk én nem vagyok híve a "tartsd oda a másik orcádat is" elvnek, biztosan nem mennék oda többet, ahol elégedetlen vagyok a kiszolgálással.
Önkéntelen mimika, "pofákat vágás", ilyesmi se játszik?
Szerintem valami biztos van, ami ellen reakciókat vált ki másokból.
Bocsánat, de meg kell kérdeznem, higiénia rendben van? Nem tartasz állatot?
Az öltözeted esetleg nem valami meredek cucc?
Persze, az is lehet hogy a boltban van valami rossz akaród, akár az egyik boltos barátnője, ilyesmi. A másik meg véletlen, ami a salátás bolt miatt feltűnt, amúgy nem foglalkoznál vele.
Nincs mimika meg semmi!
Állok a sorban csak. Kérek vmit koszonom es ennyi. Jóformán reggelente pl félálomban is vagyok. Bambulok csak. A cukrászdában is csendben álltam csak!
Ezek meg megjegyeznek szórakoznak szívatnak.
Még az is lehet hogy valami ellenőrnek néznek és azért csomagolnak ezerrel :)
Sőt, még az is, hogy kedvelnek mert csendes vagy, nem reklamálsz, hangoskodsz... és ezért plusz munkát is beletesznek neked a csomagolásba, ha kéred ha nem :)
De amúgy meg is kérdezheted, persze csak udvariasan.
Azért elég alacsony önbecüslésre vall, hogy személyes szivatásként éled meg a figyelmetlen kiszolgálást:D
Mi lesz a következő? A hibás automata rossz temréket ad ki, ezt is azért, hogy személyesen téged szivasson?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!