10 éve szívatnak azzal, hogy túl kövér vagyok, de én jól érzem magam a bőrömben. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még soha nem volt barátom(17L)2016. aug. 15. 21:45
1/19 anonim válasza:
Ne írkálj ki kérdéseket és szard le kedves embertársaidat.
3/19 anonim válasza:
hány kg vagy? esetleg egy képet tudnál nekünk mutatni?
4/19 Sunshinedoll válasza:
Semmit, az a lényeg, hogy te jól érzed magad. Azok, akik szekálnak pedig biztosan nem, ugyanis egészséges önértékelésű ember nem b-szogat másokat :)
5/19 anonim válasza:
Hogyan szívatnak? Miket mondanak? És kik? Hogy sikerült magad elfogadni?
egy molett lány
6/19 A kérdező kommentje:
Van egy fiú, akibe már 3 éve reménytelenül szerelmes vagyok, de nem kér belőlem, mert neki "tökéletes" barátnő kell.
A suliban mondták, hogy ha én kétlábon ugrálnék beszakadna a föld, hogy biztos egyszerre 5gyereket fogok szülni és hogy nem ölelnek meg, mert át se érnének.
2016. aug. 15. 22:12
8/19 anonim válasza:
Na jóó.. Te egyáltalán nem vagy kövér!! Nem tudom honnan veszik hogy az vagy. Szerintem csak irigyek rád. És ezzel támadnak
10/19 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy kövér, sőt egész csinos vagy, hagyd őket, egy értelmes, normális srácot keress, mert ezek biztos nem azok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!