Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen évetek volt 2005?

Milyen évetek volt 2005?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? A mostani évekhez viszonyítva miben volt jobb/rosszabb?

2023. okt. 2. 18:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor halt meg a Nagymamám, akivel éltem. A nenikemhez költöztem, 12 voltam akkor. Fogalmam sincs már mi volt akkor a világban, szar év volt, az biztos.
2023. okt. 2. 23:22
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

26 éves voltam. Rosszul fizető és hétköznapokon 9-10 órás munkahely, lakáskölcsön (forint), 2 éves házas, még gyermektelen... Harmonikus nyomorgás volt jókedvvel fűszerezve.

Miben volt jobb? Vagy 20 évvel fiatalabb voltam! ... mindent ugyanígy csinálnék újra. Az összes hibával együtt.

2023. okt. 5. 13:46
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy évvel érettségi előtt... első igazi bulik (dnb), első beb*szások. Első csók meg ilyenek viszont a lathatáron se, én meg mennyit görcsöltem rajta, de minek :D Rengeteg MSN-ezés, DC++-ozás és egyéb zene letöltés meg persze filmek, minden mennyiségben. Az internetnek, pontosabban az AKKORI internetnek hála igencsak kinyílt előttem a világ. Akkor kellett volna eldönteni hogy tanulok tovább, ez viszont katasztrófikusan nem sikerült, és jól le is húzta a következő éveimet, kb 2009-2010-ig. Visszagondolva egyébként valóban idillikus, családomat tekintve sok minden addigra rendeződött és javult meg körülöttem, a világban meg épp a következő évben kezdődött egy olyan negatív eseménysorozat ami ma is tart. Köszönöm a kérdést, Kérdező, magamtól sose gondoltam volna így bele, pedig számomra is érdekes év volt 2005.
2023. okt. 6. 02:54
 24/24 anonim ***** válasza:
86%
Napi szintű megélhetési gondokkal küzdve lebegtem a semmiben hivatásos katonaként.
2023. okt. 6. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!