Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen évetek volt 2005?

Milyen évetek volt 2005?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? A mostani évekhez viszonyítva miben volt jobb/rosszabb?

2023. okt. 2. 18:30
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
79%
6 éves voltam. Minden jobb volt. Menőbb. Lazább.
2023. okt. 2. 18:32
 2/24 anonim ***** válasza:
76%
nem emlékszem, 2 éves voltam. de biztos jobb volt mint az idei
2023. okt. 2. 18:33
 3/24 anonim ***** válasza:
76%
28 voltam, akkor kezdtem a második szakomat az egyetemen. Lányom már általánosba járt, éltek még a szüleim...
2023. okt. 2. 18:33
 4/24 anonim ***** válasza:
82%

35 éves voltam, még nem tudtam, hogy csal a férjem és hamarosan ez miatt elhagyom, apám nem volt még menthetetlen alkoholista és még sorolhatnám.

Tehát minden téren jobb volt.

2023. okt. 2. 18:35
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

26 éves voltam

szartam mindenre és mindenkire

jó volt:)

2023. okt. 2. 18:36
 6/24 anonim ***** válasza:
86%
4 éves voltam, nem sok mindenre emlékszem, csak egy Balatoni nyaralásra, abból az évből, illetve a lakótelepen ahol laktunk 2005-ben volt egy nagyon brutál tűzijáték. Ennyi. :) Ha az emberekre picit is emlékszem abból az időből talán annyit meg tudnék említeni, hogy nem volt mindenki folyton ideges, és nem volt ekkora rohanás, persze egy 4-5 éves látását nem kell készpénznek venni, de én ezekre tudok visszaemlékezni.
2023. okt. 2. 18:41
 7/24 A kérdező kommentje:
Így visszagondolva olyan idillinek tűnt akkoriban minden. A 2000-es évek egyébként se voltak rosszak, de 2005 azt mondom pont tökéletes volt. Még nem volt agyon hájpolva minden, de már viszonylag voltak korszerű dolgok. Nekem olyan átmeneti időszaknak érződött, amikor még bizonyos dolgok megőrizték múltbeli jellegüket, de már nyitott volt a világ a jövőre, fejlődésre, stb. Meg az emberek se voltak így meghülyülve, meg talán még nem az a kib****tt pénz volt a legfontosabb. Nem tudom hogy fogalmazzam meg, de akkoriban elvoltam. Az biztos, hogy a jövőt illetően bizakodóbb voltam.
2023. okt. 2. 18:42
 8/24 anonim ***** válasza:
41%
3 éves voltam, de szerintem minden jobb volt akkor, mint most
2023. okt. 2. 18:43
 9/24 A kérdező kommentje:
Meg milyen jó volt, hogy nem a telefonjukat nyomkodták az emberek. Olyan emberközpontúbb volt.
2023. okt. 2. 18:44
 10/24 anonim ***** válasza:
91%
Akkor érettségiztem, nem vettek fel egyetemre. Viszont sok időt töltöttem a Tiszán, elballagtam az osztályból, amit utáltam, akkor volt a Live 8, és elkezdtem egy másik képzést. Szóval összességében jó.
2023. okt. 2. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!