Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen évetek volt 2005?

Milyen évetek volt 2005?

Figyelt kérdés
Hány évesek voltatok? A mostani évekhez viszonyítva miben volt jobb/rosszabb?

2023. okt. 2. 18:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

16 voltam. Hetente jártunk rock koncikra, és jókat inni/bulizni. Mellette heti két estét Wow-oztam barátokkal. Imádtam, igazából. Bár elég kis lúzer tini voltam összességében, mai szemmel, de akkor jól éreztem magam.

A pre-okostelefon era egyébként hiányzik. Mentálisan teljes őrület, összehasonlítva. Annyira durva belegondolni.

2023. okt. 2. 18:46
 12/24 anonim ***** válasza:
91%

Én akkor voltam 36 éves és emlékszem,hogy számomra egy pocsék év volt,meg utána is jó pár.Vidéken laktam,alig volt munka,alig volt pénzünk,egy szétrohadt Wartburgom volt,pedig próbáltam mindent megtenni,hogy jobb legyen.

Most 54 évesen százszor jobban élek,bár rengeteget dolgozom,de nem mennék vissza akkorra.Már 13 éve Budapeten lakom,és ha nem is luxus,de nagyjából mindenem meg van.

De ez nyilván csak az én esetem,mindenkinek más.

2023. okt. 2. 19:00
 13/24 anonim ***** válasza:
32%

"meg talán még nem az a kib****tt pénz volt a legfontosabb"

. Most sem az. Ebben nincs különbség.

2023. okt. 2. 19:10
 14/24 anonim ***** válasza:
78%

Legjobb év:D

Akkor születtem.

2023. okt. 2. 19:23
 15/24 anonim ***** válasza:
89%
20 körül lehettem. Szabadság, végtelen lehetőségek. Akkoriban szinte semmi más dolgom nem volt még, csak az új élmények hajszolása. Nagyon szép idők voltak, akkoriban kezdett számomra kinyílni a világ. Az azelötti pár év, és az azutáni néhány év olyan 2012ig életem legszebb időszaka.
2023. okt. 2. 19:29
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
10 éves voltam. Nekem igazából egész jó életem volt 2008 márciusáig és onnan romlott el minden. Bár emlékszem hogy negyedikben volt egy gyerek aki folyton bántott ok nélkül aztán mindenki azt hitte én kezdtem, fogalmam sincs miért, ez a része keserítette az életem.
2023. okt. 2. 19:41
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
18 éves voltam, de őszintén szólva abban az évben túl sok emlékezetes dolog nem történt velem. Amúgy jó volt, sokat jártam koncertekre, fesztiválokra nyáron, jöttem-mentem, éltem az életem, de pont abban az évben nem tudnék egyetlen konkrét eseményt sem mondani.
2023. okt. 2. 20:05
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

14 voltam, szóval gondolom elég lazán telt, nem emlékszem pontosan, de túl sok izgalmas dolgot nem csináltam még olyan fiatalon.

A mostani évekhez viszonyítva annyiban volt rosszabb, hogy nem egy önálló felnőtt voltam, ami akartam lenni mindig😄 De normális gyerekkorom volt, csak felnőttnek lenni kicsit jobb.

2023. okt. 2. 21:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

17 voltam.

Nem volt jó év, utáltam szakmai gyakorlatra járni.

2023. okt. 2. 21:48
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Tizenpár éves voltam. Voltak barátaim a suliban, sokszor átmentünk egymáshoz, sorozatokat néztünk (a TV-ben! 😄), játszottunk, sokat nevettünk. Abban az évben voltam először fesztiválon, méghozzá az EFOTT-on. Elég rossz volt visszanézve, de akkor új élmény volt. Sokat jártam a nagymamához, ott nagyon jó volt, mert szerett és mindig várt. Már 3 éve elment.

Sokkal jobb volt, mert internet meg mobiltelefon már volt, szóval ki lehetett használni az előnyeit, de nem nyomtak agyon reklámokkal meg influenszer baromságokkal, az iwiw-en meg myvipen 🤣 tényleg az ismerőseidet találtad meg és az üzenőfalon (newsfeed-en) az ő kiírásaikat olvashattad. A mai social media szerintem kifejezetten rombolóan hat az ember lelkére és elméjére. 2005-ben ez még nem volt elmondható.

Ja, 2005-ben volt az egy éves EU-csatlakozás és az is olyan biztató hangulatot adott.

2023. okt. 2. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!