Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van 400 ezer forintom...

Ha van 400 ezer forintom milyen autot vegyek? Amivel nem kell szerelőhöz menni egy hét mulva!!! Megjegyzem van egy opel astrám gcc 1.4 2005 de tőbb viz kell velle mint benzin arra költsem inkább??

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 19:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Tudom 400 ból nem igazán veszek olyat amire nem kell költeni de

legalább vigyen el A-B pontba!!

Tudom mindenki suzukit mond de nem jőn be sajnos....

2023. szept. 28. 19:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jön be a Suzuki??? B+ 400-ért jobb telefont nem kapsz!!!
2023. szept. 28. 19:52
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből tök mindegy milyen típust mondunk mert az összes 20-25 éves fapados,egyszerű kis/kompakt autó,az hogy mennyit kell rákölteni attól függ az előző tulajok hogyan használtàk és tartottàk karban.Nincs olyan hogy X típusnak 100% nem lesz semmi baja,kizárólag az állapot számít.

Sokáig kell keresni értelmes állapotban lévő autót,alaposan át kell vizsgálni ,hàtha kifogsz egy nagypapa kocsi ami nincs teljesen lelakva

2023. szept. 28. 20:03
 4/16 A kérdező kommentje:

Értem vagyis nem a tipus számit a karbantartás ?

Sorry kezdö vagyok nagyon és nincs a körömbe tapasztalat

2023. szept. 28. 21:02
 5/16 anonim ***** válasza:
82%
400k ér ne várj sok jót! Szopo lesz az tuti
2023. szept. 28. 21:44
 6/16 anonim ***** válasza:
42%
Ne vegyél.
2023. szept. 28. 22:28
 7/16 anonim ***** válasza:
32%

Thalia ha jót akarsz magadnak.

De jön a sok fotel huszáros gógyis, hogy 2 millióért ninc jó ótóka.

2023. szept. 29. 00:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Van 400 ezred autóra amiből manapság már nagyon normális Suzukit sem tudsz venni max öreg Swiftet, de az én környékemen már azokból sincs túl sok ami tényleg normálisan működik.

Na most ott a G Astrád eszi a vizet mocskosul ezt tudjuk. Kezdésnek az okát kéne kideríteni, vidd el szervizbe, szépen kérj időpontot, elviszed, megnézik és megmondják mi az oka.

Megsúgom hogy nekem 2 G Astrám van, és az egyiknek szintén volt ilyen baja, és annyi volt az összes hibája hogy az egyik vízcső rögzítő bilincs annyira szét volt már rohadva hogy akárhányszor ráhúztunk lelazult, és annyira laza volt a csatlakozás hogy nyomás alatt szép lassan nyomta kifelé a vizet és ezért töltögettem 3-5 decit napi szinten! Persze a bilincs a sokadik meglazulás után le lett cserélve, és a víz is fagyállóra mert már esedékes volt hogy kéne bele, akkor szépen le lett engedve, ki is lett mosva a rendszer már amennyire tudtam házi körülmények közt, fel lett töltve fagyállóval, légtelenítettem és után töltöttem, mentem vele, még egy pici légtelenítés kellett és ennyi. Azóta 1 deci sem tűnt még el jóformán belőle és eltelt 3 év.

A másik G Astrámnak is volt ilyen nyűgje, ott pedig a fűtésradiátor csap fáradt el ami tipus betegség és a padló volt vizes, nem kicsit. Megcsináltuk szépen és már az is jó lett. Mondjuk az macerásabb volt, de ennyi.

Szóval a tiédet is inkább lehet javítani kéne ennyi pénzből és van egy olyan autód amit már ismersz rendbe van téve, és nem kell ezen görcsölnöd hogy másik autó meg izé, mert találni olyan árban nem fogsz, és nagyon Suzukit sem.

A környékemen egyik ismerősöm régi Swiftet akart városi szaladgálósnak és nem talál már azt se. Persze van eladó, de mindegyikkel vannak gondok sajnos és 350 ezreket kérnek el értük. Egyik már több ponton rohad. Másiknak valami elektromos baja van mert az előző tulaj mindenféle olcsó kínai extrát dobott bele meg ilyen hülyeségeket, és amikor kirakta rá az eladó táblát mindent kiszedett belőle, összevissza van kötözve minden, beltér világítás, ilyenek nem működnek meg néha elmegy a világítás rajta, amikor néztük nem volt se féklámpa, se tolatólámpa normálisan.

2023. szept. 29. 00:25
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

8/as nem tudom hol laksz, de itt ahol élek 400ért újszerű Thaliat kapsz.

Ha szét volt rohadva a bilincs miért nem vettél 200ft ért újat?

2023. szept. 29. 00:28
 10/16 anonim ***** válasza:
Talán Suzuki Wagonr a legjobb választás ennyiért. Normál állapotú, viszonylag problémamenteset kapsz ennyiért, persze extrák nélkül.
2023. szept. 29. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!