Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van 400 ezer forintom...

Ha van 400 ezer forintom milyen autot vegyek? Amivel nem kell szerelőhöz menni egy hét mulva!!! Megjegyzem van egy opel astrám gcc 1.4 2005 de tőbb viz kell velle mint benzin arra költsem inkább??

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 19:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi bajod a Swifttel. Megítélés szempontból semmivel sem rosszabb, mint egy G Astra. Sőt, szerintem a G Astra egy kifejezetten rossz autó. Ár/érték arányban nagyon jó a Swift. Aki lenéz egy Swiftben, az az Astrában is lenéz. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.

Én a helyedben keresnék egy olyan Swiftet, amin a lehető legkevesebb rozsda van, aztán élném a gondtalan életet.

Volt nekem is Swiftem, azt imádtam benne, hogy sosem volt semmi baja. Volt azóta Corollám is, meg más japánok. Német autó nem kéne, főleg Opel nem.

2023. szept. 29. 15:40
 12/16 A kérdező kommentje:

Nagyon kösz mindenkinek!!

8-as kielégitö volt a válaszod holnap elsö dolgom lesz megnézni a csövek és bilincseket valamint a vizcsapot!!!

🙏👍👍👌

Többiek igen párom is javasolta hogy nagyon sok swiftet lát a közlekedésben nagyon fontolgatom!!!

Köszönöm

2023. okt. 6. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem meg azért tűnt el a víz, mert a hűtősapka rosszul zárt, kicseréltem 2000 ft volt és egy csepp nem tűnik el azóta.
2023. okt. 6. 17:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem ugy mond fel nyomja a vizett a kiegyenlitö tartály sapkályán és meg jegyzem nem meleg hanem langyos a viz óra egyszer csak pirosba ér akkor már kinyomja a sapkán a vizet ujra töltöm 50-60 km után megint töltöm de ilyen 3-5 dl
2023. okt. 6. 18:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Nagyon meg szeretem de félek a hengerfely problémátol mert azt mondják a szerelök 350-400 ezer forint anyag+ munkadij

390 ért vettem az autot!

Szerelöhöz azért nem viszem amig nem tudom biztosra mi a baja mert már töbet fizettem (rá nézésért)

És mindenki más problémát mond

Pl: -valami nyomás probléma

- csak hengerfej tömités

- hengerfej+ tömités+ sikolás stb..

- adjam el minél hamarab

- régiek a csövek valahol valahol levegöt kap + hütö lehet lyukas

Ez mind más szerelő véleménye amiért sok pénz a meg nézése na most melyiket csináltasam ha nem tudjuk melyik az igazi probléma

És zöld fülü vagyok ebbe és nem tudom merre hová godolkodjak!!!

2023. okt. 6. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Novoth Tiborra keress rá. TC-n sok blogja van.

Vagy Göbölyös Zsoltra, speedzone os. Szerelő mindkettő.

De ha nem fözte fel a vizet és nem mentél víz nélkül sem, akkor nem kellene sikolni mert nem volt a hösokktol deformitás.

Nézz yutu videókat mikor hengerfejes a kocsi stb.

2023. okt. 8. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!