Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az első benyomás/vélemény...

Mi az első benyomás/vélemény az olyan emberekről, akiknek tökéletes a fogsoruk?

Figyelt kérdés

Akiknek minden foguk teljesen szabályosan áll, full esztétikusak, fehérek.

Mi az első benyomás?

2023. szept. 27. 21:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%
A túl tökéletes az már mű! Vagyis hozzá lett nyúlva, az pénz kérdése! Mert ritka a természetes ami szép is! Vagy hézag van közte, vagy csorba, össze vissza áll! Vagy aprók...
2023. okt. 3. 07:55
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Irigylem, mert ebben a vonatkozásban jó genetikát örököltek, és voltak olyan anyagi helyzetben a szülei, felnőttként meg ő maga, hogy rendszeresen eljárjon fogorvoshoz apróbb kezelésekre, tisztításra, fehérítésre, gyerekkorban fogszabályozásra, mert legtöbb esetben kell a szabályos tökételes mosolyhoz.

Ha ezek, mind rendelkezésre állnak akkor tökéletes a mosoly.

Vannak a foghéjak, amikkel széppé lehet varázsolni az egyébként nem annyira szabályos fogakat, na meg a koronák ha arra van szükség. Én persze van a fogbeültetés ha már valakinek hiányzik foga, pláne frontfoga.

Én pl. sajnos nagyon rossz genetikát örököltem fogazat terén, de a mosolyom szép, csak én meg a fogorvosom tudja, hogy ez mekkora összegbe milyen gyakori kontrollokba kerül. Ha nem tudnám megfizetni alig lenne fogam. De tudom, hogy nekem ez egy nagy plusz költség az életemben.

2023. okt. 3. 11:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!