Mi az első benyomás/vélemény az olyan emberekről, akiknek tökéletes a fogsoruk?
Akiknek minden foguk teljesen szabályosan áll, full esztétikusak, fehérek.
Mi az első benyomás?
Irigylem, mert ebben a vonatkozásban jó genetikát örököltek, és voltak olyan anyagi helyzetben a szülei, felnőttként meg ő maga, hogy rendszeresen eljárjon fogorvoshoz apróbb kezelésekre, tisztításra, fehérítésre, gyerekkorban fogszabályozásra, mert legtöbb esetben kell a szabályos tökételes mosolyhoz.
Ha ezek, mind rendelkezésre állnak akkor tökéletes a mosoly.
Vannak a foghéjak, amikkel széppé lehet varázsolni az egyébként nem annyira szabályos fogakat, na meg a koronák ha arra van szükség. Én persze van a fogbeültetés ha már valakinek hiányzik foga, pláne frontfoga.
Én pl. sajnos nagyon rossz genetikát örököltem fogazat terén, de a mosolyom szép, csak én meg a fogorvosom tudja, hogy ez mekkora összegbe milyen gyakori kontrollokba kerül. Ha nem tudnám megfizetni alig lenne fogam. De tudom, hogy nekem ez egy nagy plusz költség az életemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!