Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szoktátok feldolgozni...

Hogyan szoktátok feldolgozni a búcsút?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Nekem annyira nehezen megy.Tudom a búcsúzás valakitől vagy valamitől az élet velejárója, de ahjj akkor is...Miért kell megválnunk valamitől amit szeretünk és a jó dolgok miért érnek véget?Egyik személyes példám(van több is)

A Jóban rosszban...Tudom, tudom ez most furcsán hangzik, hogy egy sorozatot nem tudok elengedni, de imádtam!!!9 évig néztem, és a mai napig nem tudom elhinni és feldolgoznia hogy vége.De mondhatnám akár a gyerekkoromat is.Azt sem akarom elengedni, de kénytelen vagyok, pedig annyira szép volt.Veletek is előfordult már ez az érzés?Ti hogyan tudjátok feldolgozni a búcsút?És van olyan dolog vagy személy az életetekben, amit vagy akit a mai napig nem tudtok elengedni?

2023. szept. 25. 15:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A JR-t azért rakták át a kisebb csatornára, mert már nem hozta a számokat, és megbukott volna. A kisebben is csak vegetált. Megpróbáltam megnézni pár nézettségi toplistát hogy milyen erős volt, de fel sem került.
2023. szept. 25. 17:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is szerettem ezt a sorozatot. Sőt bevallom, a Barátok közt sorozatot is néztem. Viszont annak a vége már tényleg kritikán aluli volt.

Nem kell senkit bántani azért, mert szeret valamit nézni. Viszont kérdező azért ez nem a világ vége, hogy vége lett.

2023. szept. 25. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Azt enis neztem dwe alig vartam mar hogy vege legyen es ne kelljen neznem
2023. szept. 25. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
#13: Akkor minek nézted ha a végét vártad?
2023. szept. 25. 18:41
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Megszokásból. Én is így voltam egy csomó amerikai szuperhős sorozattal, ha már néztem 5 évig, nem hagyom abba, de igazán vége lehetett volna hamarabb.
2023. szept. 25. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert kivancsi voltam hogy ér véget
2023. szept. 25. 19:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Azota semmilyen sorozatot nem nezek max olyat ami le van forgatva teljesen
2023. szept. 25. 19:32
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
általában belefingok a wécebe, az segít
2023. szept. 25. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!