Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehet feldolgozni, ha...

Hogyan lehet feldolgozni, ha veszít valaki?

Figyelt kérdés

Én már például,soha nem tudom elfelejteni ha veszítek,mindig ezen kattog az agyam,és mindig azon rágodom,mit gondolnak rólam mások. Hogyan lehet egyszerűen ezen változtatni

Harcművészet,vagy sima egyszeri utcai bunyóra értem

2023. ápr. 6. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az utcai bunyókat nyugodtan elkerülheted, és akkor nincs is lehetőséged veszíteni.

A sportoknál meg nyilván benne van a pakliban, nem lehet mindig nyerni :)

2023. ápr. 6. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Versenyen csak 2x indultam. Nyertem oket, de el tudtam volna fogadni ha jobb a masik. Mindig bennevan, de abbol is sokat lehet tanulni es elore visz. Utcan csak tobben vertek meg 1x 1v1be meg soha. Sztem akkor gaz ha te kezdemenyezel es ugy vernek meg xd vagy ha becsicskulsz. Ha betalalnak adsz nekik de vegul megvernek az nem gaz
2023. ápr. 6. 23:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát valami matekfeladaton értelmesebb lenne agyalnod, hogy sikerüljön, annak jobban van értelme...
2023. ápr. 7. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!