Hogyan lehet kiheverni, vagy feldolgozni azt, ha beleszeretsz egy ismert emberbe, és rádöbbensz, hogy semmi esélyed sincs nála?
Figyelt kérdés
2023. júl. 23. 09:55
1/10 anonim válasza:
Ezt a fázist hívják a visszatérés a valóságba.
Mondjuk ha reális önértékelése van egy embernek, és nem a facebook like-ok alapján ítél, akkor bele se kezd ilyesmibe.
2/10 anonim válasza:
Nem döbbenek rá, mert már az elején tudom hogy esélytelen.
Kb mint egy Ferrárinál. Pontosan tudom hogy esélytelen, de attól még ábrándozhatok róla ha jólesik.
3/10 anonim válasza:
Mindenekelőtt nem árt letisztázni magadban, hogy mivel nem is ismered az adott személyt, így eleve nem is szerethettél bele. Simán csak kanos vagy / nedves a bugyid.
4/10 anonim válasza:
Nehéz ügy , de idővel rájön az ember jobb elengedni a sztorit. Az érzések meg majd elmúlnak…
5/10 anonim válasza:
Úgy, hogy keresel valakit, akinél van esélyed.
6/10 anonim válasza:
Ez nem szerelem, csak vágyakozás, amin til.kell lenni, minél gyorsabban.
7/10 anonim válasza:
Én megtaláltam a képernyőn villogó pixelek sűrűjében a kimondott fehérnépet. Nem hittem volna magamról, de teljesen más az attitűdje az összes köznyilvánosságban szereplő hölgy közt.
8/10 anonim válasza:
A környezetemben nem találok hozzá foghatót
7-es voltam.
9/10 anonim válasza:
Én a mai napig szerelmes vagyok Sandra Bullockba 20 éve :D
10/10 anonim válasza:
Sehogy. Engedd el, az idő majd segít. Ne erőltesd ezt az egészet. Csak engedd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!