Hogyan szoktátok feldolgozni a búcsút?
Sziasztok!Nekem annyira nehezen megy.Tudom a búcsúzás valakitől vagy valamitől az élet velejárója, de ahjj akkor is...Miért kell megválnunk valamitől amit szeretünk és a jó dolgok miért érnek véget?Egyik személyes példám(van több is)
A Jóban rosszban...Tudom, tudom ez most furcsán hangzik, hogy egy sorozatot nem tudok elengedni, de imádtam!!!9 évig néztem, és a mai napig nem tudom elhinni és feldolgoznia hogy vége.De mondhatnám akár a gyerekkoromat is.Azt sem akarom elengedni, de kénytelen vagyok, pedig annyira szép volt.Veletek is előfordult már ez az érzés?Ti hogyan tudjátok feldolgozni a búcsút?És van olyan dolog vagy személy az életetekben, amit vagy akit a mai napig nem tudtok elengedni?
Ez most komoly?
Nézd vissza akkor.
Nekem is volt sorozat amit néztem, de fel kell fogni, hogy vége.
A személyektől való búcsúzás már más kérdés.
Jóban rosszban-t sajnálod? Hát az egy hígfos, bár melyik magyar sorozat nem fos
Egy szaros kórházon marakodtak a maffiózók tényleg hiteles történet
9 évig nézted?
Akkor most múltál 9 éves?
Azért kemény, hogy ez egy probléma valakinek...
Pedig az utolsó 1-2 év már kritikán aluli volt, még a saját szintjéhez képest is. Mintha a forgatókönyvírók helyett a színészek találták volna ki a sztorit. Beszélő számítógép :D, AI-nak sminkelt és robothangon beszélő statisztával.
Vagy azok a buta sztereotípiák, hogy minden bűnöző szigorúan argót beszél, és fekete bőrdzsekiben van, borostás.
Ma már annyi sorozat van, biztos találsz egy jó pótlékot. De ha elkezdenéd az elejétől kezdve nézni a csatorna oldalán, hónapokig lekötne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!