Ha vmit adsz ez illetőnek, nem kérsz érte semmit, biztos hogy a kevésbé tehetős hoz vmi apróságot, a tehetősebb soha semmit. Ha tudják hogy kisgyerek van akkor se. Észrevettétek?
Ez 10-ből 10x így van. Miért van ez hogy egy ember emberi mivolta fordítottan arányos a pénzével?
Ismétlem nem ezrekről, apróságról, figyelmességről van szó.
Ha azt mondanám ezrekről, tízezrekről vagy többről lenne szó, azt mondanám, hogy azért van sok pénze egy illetőnek mert nem szórja el.
Most nem szórásról van szó, kis figyelmességről.
Több mindent adtam már csak úgy, mert sok volt, de mindig ez volt az ábra.
Nem akarja, hogy csórónak nézzék.
Ha gazdag vagyok, leszarom, minek nézel. Gazdag vagyok. Ha szegény vagyok, nem akarom, hogy szegénynek nézz, ezért költöm a kevés pénzem.
Ez ugyanaz, mint a ruháknál. Ha gazdag vagyok, tele van a szekrényem drága ruhákkal, és proli dolog mutogatni a márkát. Ha csóró vagyok és összekaparom egy drága felsőre a pénzt, azon akkora betűkkel legyen rajta a márka, hogy a Holdról is látsszon.
13as ez nagyon nem így van. A 'leszarommineknézel' gondolkodás mód nagyon lelkiszegény emberre vall. Akkor ne kérje el ingyen, vegye meg a boltban 100ezerért. Amikor elkéri ingyen, akkor nincs az hogy gazdag vagyok?
Senki nem lesz kevesebb a figyelmességtől, de több lesz.
A másik ha egy emberre pénzt teszel, megváltozik, általában rossz irányba.
#14 " A másik ha egy emberre pénzt teszel, megváltozik, általában rossz irányba."
Ez nem igaz.Csak akkor mutatja ki a foga fehérjét.Aki egy szutyok szemétláda, mikor pénze van, az akkor is az volt, mikor csóró volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!