Miért zavarja az embereket az hogy a kis hableány néger lett?
Én amúgy azt hittem a "Beethoven néger volt" teóriánál nincs lejjebb, de azért néhányan erősen versenybe kerültek.
A fekete Hermione se rossz a Harry Potterben...
Igen, és az új harry potter sorozatban vagy mifaszban is feketét fognak hermionénak castolni, már több pofa lenyilatkozta.
Mondjuk ez engem még mindig kevésbé zavar mint fehér istenek, királyok, királynők, hősök szerepére bantu falvakban castingolni, mert DIveRzITáS
Azért mert manapság már nem tudnak pusztán örülni, vagy értékelni egy művet ami régen mindenkinek sokat jelentett úgy eredeti valójában.
Hanem a sokadik bőrt kell le vagy ráhúzni a történetekre, nehogy új vagy saját sztorit kelljen kitalálni. Hisz elég ha csak fekete lesz hirtelen az egyik szereplő aztán kész el is van adva. Zabálják.
Egy olyan népességet könnyebb uralni, amit agymosott, identitás, és önálló gondolatok nélküli emberek alkotnak, mint te, kedves kérdező.
Ezért megy egy erőltetett menetű demoralizáció, kulturális- és lakosságcsere európában, és az ilyen agymosásra a fiatalok persze sokkal fogékonyabbak, ezért vannak lecserélve fekákra az ikonikus európai mesehősök, mint a kis hableány, hófehérke, stb.
Aki nem látja be ennek a káros hatását, annak sajnos nem tudok mit mondani. Lost in the dark.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!