Miért zavarja az embereket az hogy a kis hableány néger lett?
Ja igen, még két kedvencem Anne Boleyn - feka, Kleopátra - feka.
Már lassan csak Hitlert nem feka játszik történelmi drámákban.
mennyire örülnél ha hóFEHÉRKE néger lenne?
Semennyire, engem nem érdekelne az ilyen hülyeség XD
Száz százalékban európai fehér kultúrelem a történet
Na ezt a hozzáállást kéne abbahagyni mert ez baromság.
Várom már, mikor tarzan feka lesz...
Egy meztelen fekete csávó fog a fákon ugrálni...
Ja tényleg, a feka hófehérkét már kitörölte az agyam önvédelemből :D
Egyszerűen minden, minden blackwasholva. Kulturális genocide. Ezért zavar.
Szerintem irreleváns, hívják kis gülüszemnek, és csináljanak egy origin történetet, vagy merítsenek a gazdag afrikai kultúrából történeteket, ne az európait korcsosítsák és erodálják.
Tényleg, fekete Hitleres film miért nincs? Hát fekete Sztálin? Fekete Pol Pot? Fekete Heródes?
Putyinról nem fognak életrajzi drámát csinálni fekete címszereplővel?
Mert az nagyon faxa hogy minden mesehőst meg ismert mitológiai alakot "befeketítenek", de ha már mindenki fekete lesz, akkor ne tessék kihagyni a kellemetlen személyiségeket se...
Pl. "Troy: Fall of a city" - Achilleus és Zeusz is fekák. Egyetlen egy ábrázolás nincs a több ezer történelmi és mitológiai anyagban ahol ne fehérek lennének, de nyilván Netflix.
ne aggódj, a fehér férfiaknak megmarad az összes negatív szerep.
A feka hős majd legyőzi mindet, és viszi a nőt.
Számomra ami történik, teljesen mindfuck. Remélem valaki csinál egy Martin Luther King vagy Obama filmet Ryan Goslinggal, nagyjából ez az a történelem és kultúrahamisítás ami zajlik.
Engem nem érdekel, ez csak egy mese, szép lány játssza és jó a hangja, nekem tetszett. Az eredeti sztorit tartom korcsnak alapból, az összes ilyen Disney hercegnős az kb számomra, kivéve a Jégvarázs és a Mulán. Felfoghatatlan, hogy az ilyeneket még mindig le akarják nyomni kislányok torkán manapság is, hogy tessék várni egy pasira, mert addig szar életed van.
Az viszont zavar, ha történelmi személyeket átszíneznek, mert teljesen más életútja lett volna az adott személynek, ha színesbőrű, pontosan azért, mert a rasszizmusnak régebben más hangsúlya volt, a jellemfejlődés így teljesen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!