Össze szoktatok súgni/kinevetni az olyan nőt,akin rövidnadrág van,de nincsen teljesen leborotválva a lába? Tehát mondjuk fenék alatt figyelnek a szőrök, vagy mondjuk úgy,hogy feltűnő legyen?
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 10:35
11/12 anonim válasza:
Nem érdekel az ilyesmi. De milyen szőrök figyelnek a fenék alatt? :D Nem tudom, másoknak hogy van (pl akinek sötétebb a szőre), de nekem térd felett csak vékony pihés világos szőr nő, nem olyan durva, mint lábszáron, ezt max akkor venné észre bárki, ha meghagynám, ha direkt közelről nézné.
De ahogy írtam, pont nem izgat mások lábszőre, szerintem hordja úgy mindenki, ahogy neki kényelmes.
12/12 anonim válasza:
Csak a női lábfejeket figyelem, a többi résez nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!