Férfiak/fiúk, ti is gyakran jártok úgy, hogy amikor rövidnadrágban állva vizeltek (főleg piszoárban), akkor érzitek, hogy a vizeletcseppek enyhén visszacsapódnak a lábszáraitokra? Titeket ez nem zavar?
Figyelt kérdés
2023. júl. 16. 12:43
2/13 anonim válasza:
Nekem kellemes érzés. Férfinak érzem magam tőle. Nem pedig lepucsítok mint a lányok. Rájöttem hogy ha körbehugyozom a kertet nem jönnek be a nagyvadak.
3/13 anonim válasza:
mivel minden nap tusolok így leszarom , csak hugyozás előtt fontos a kézmosás
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Látod, Kérdező, ez teljesen normális dolog... Mi csak lehugyozzuk a lábszárainkat, a #3 viszont le is szarja. Így kell ezt csinálni. Magyarország jobban teljesít, már megint.
6/13 anonim válasza:
5#
Én nem tudom megérteni mi ez az az Orbán rezsim iránti gyűlölet, mióta legalább Mária Terézia anyukánk óta el van bas*va minden.
8/13 anonim válasza:
Nem vagyok én gólya, hogy a lábszáramra vizeljek :O
9/13 anonim válasza:
Normális férfiak eleve a mosdóba hugyoznak.
Így nincs is semmi gigszer.
10/13 anonim válasza:
9#
Végre valaki kiírta. Én is a mosdótálba hugyozok. JEzek a mai csajok el vannak torzulva. Amúgy ez a fenntartható működés egyik alappilére, hogy odaszarsz, hugyozol a földre. Az ilyen elvárosisadott "sikeremberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!