Mi volt a legjobb cselekedet amit valaha tettetek?
Igazad van kilences bevallom őszintén ez kicsit megható volt.
Jó érzéssel tölt el hogy vannak még normális(abb) emberek.
Passz. Újabban azt látom hogy sok földsöpredék ember van így nehéz már azt hinni hogy vannak közöttük jók.
De ezek szerint még vannak.
Visszadtam pénzt, amit elhagytak.
Lányt mentettek erőszaktól.
Full részeg csajt hagytam aludni.
"Ha nem látod miért lettél lepontozva, azt nagyon sajnálom. Dolgozz magadon. Én látom."
#18, ha esetleg nem tudnád, te miért lettél lepontozva... ;)
Kétszer volt olyan, hogy egy-egy haverom megszorult anyagilag, és úgymond tartósan "befogadtam" őket. Ezt kb úgy kell érteni, hogy család mellett mondjuk szabaddá tettünk egy szobát, ahol ingyen lakhatott fél évig-egy évig, míg összeszedte magát.
Egy barátom rettentő rossz egzisztenicális helyzetbe került (meghalt szülő, becsődölt családi cég, kopogtató adósok), és többször kisegítettem anyagilag, amit nem is akartam visszakérni. Neki akkor az élet volt, nekem meg nem kenyérre kellett. Azért aktuális a sztori, mert 10 év elteltével egy hónapja került olyan anyagi helyzetbe, hogy visszaadja ezeket, én meg először nem értettem, milyen pénzt akar rám tukmálni.
Adtam már oda kiránduláson a szendvicseimet csövesnek. Cipeltem haza tiniként részeg ismerőst, hogy ne feküdjön ott a bokorban. Segítettem már le-fel tenni babakocsit buszra. Toltam már meg lerobbant autót. Nem csinálok ezekből nagy ügyet, jól érzem magam tőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!