Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legjobb cselekedet...

Mi volt a legjobb cselekedet amit valaha tettetek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 22:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Igazad van kilences bevallom őszintén ez kicsit megható volt.

Jó érzéssel tölt el hogy vannak még normális(abb) emberek.

2023. szept. 11. 23:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
10#: Azt gondolom, hogy 1-2 igazán normális lelkületű ember cselekedete/gondolkodása sajna nem fogja tudni sosem az eddig látott/tapasztalt-, mások által elkövetett hibákat, galádságokat kiegyenlíteni.
2023. szept. 11. 23:03
 13/21 A kérdező kommentje:

Passz. Újabban azt látom hogy sok földsöpredék ember van így nehéz már azt hinni hogy vannak közöttük jók.

De ezek szerint még vannak.

2023. szept. 11. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
#9 es vagyok, hat durvan le lettem pontozva , az okat sajnos nem tudom, ront az itteni hasznos valasz adasi statisztikamon, de ez sem tantorit el, hogy ugyan igy alljak az emberekhez es segitsem, aki tudok, ha csak tartsam neki az ajtot tartani fogom, ha vegyek neki buszjegyet, mert nincs nala penz es le akarjak szallitani, venni fogok, ezek is megtortent dolgok, nem erdekel miert nincs nala, hazudik-e, hogy nincs, magam miatt teszem, mert jobb embernek erzem magam, amiota igy allok a vilaghoz…en sem voltam mindig ilyen…ja es mar elbeszelgetek egy idos nenivel is akar, regebben oohh istenem csak hozzam ne szoljon, kesobb pedig…ki tudja, talan nincs senkije, akivel beszelgethet vagy senki nem beszelget vele aahh reggelig tudnam sorolni, nem lettem agymosott, nem vagyok egyhaz, gyulekezeti, jehova tag semmi ilyesmi. Kicsit rosszul esik a 32%os valasz adas, de akik lepontoztak, egy nap talan az o gondolkodasuk vagy hozzaallasuk is megvaltozik majd…sziasztok, minden jot nektek
2023. szept. 11. 23:24
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
#9 meg mindig. Azt elfelejtettem hozza irni, hogy neertsetek felre, azert megvalogatom en is…az aluljaroban drogosnak tuno, cigizo mocskosul beszelo emberhez pl nem igy allok..de nem is nezek at mindenkin. Na mindegy
2023. szept. 11. 23:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyan az mint a #7-nek, nem igazán tudok kiemelni semmit de ha látom hogy tudok segíteni akkor megteszem.
2023. szept. 12. 00:16
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
Ha valaki jegyzi a jócselekedeteit, ott gáz van.
2023. szept. 12. 06:39
 18/21 NTBS ***** válasza:
66%

Visszadtam pénzt, amit elhagytak.

Lányt mentettek erőszaktól.

Full részeg csajt hagytam aludni.

2023. szept. 12. 07:04
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

"Ha nem látod miért lettél lepontozva, azt nagyon sajnálom. Dolgozz magadon. Én látom."

#18, ha esetleg nem tudnád, te miért lettél lepontozva... ;)

2023. szept. 12. 09:39
 20/21 anonim ***** válasza:
75%

Kétszer volt olyan, hogy egy-egy haverom megszorult anyagilag, és úgymond tartósan "befogadtam" őket. Ezt kb úgy kell érteni, hogy család mellett mondjuk szabaddá tettünk egy szobát, ahol ingyen lakhatott fél évig-egy évig, míg összeszedte magát.

Egy barátom rettentő rossz egzisztenicális helyzetbe került (meghalt szülő, becsődölt családi cég, kopogtató adósok), és többször kisegítettem anyagilag, amit nem is akartam visszakérni. Neki akkor az élet volt, nekem meg nem kenyérre kellett. Azért aktuális a sztori, mert 10 év elteltével egy hónapja került olyan anyagi helyzetbe, hogy visszaadja ezeket, én meg először nem értettem, milyen pénzt akar rám tukmálni.

Adtam már oda kiránduláson a szendvicseimet csövesnek. Cipeltem haza tiniként részeg ismerőst, hogy ne feküdjön ott a bokorban. Segítettem már le-fel tenni babakocsit buszra. Toltam már meg lerobbant autót. Nem csinálok ezekből nagy ügyet, jól érzem magam tőlük.

2023. szept. 12. 09:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!