Mi volt a legjobb cselekedet amit valaha tettetek?
Fogalmam sincs, hogy összességében mi volt a legjobb, de régen sok embernek segítettem. Volt olyan, akit több öngyilkossági kísérlet után ráztam helyes pályára.
Most már nem igazán csinálok semmi ilyet. Egyszerűen már nem látom értelmét.
Volt párszor, hogy mentőt hívtam emberekre. Volt, hogy idős nénit átkísértem a cuccaival a zebrán.
Azonban én is úgy látom, mint a 1#, hogy nem látom értelmét a segítségadásnak...
Első két válaszolóval egyetértek.
Mostanában én is azt veszem észre hogy nem éri meg jót tenni velük.
Nem érdemlik meg.
Ötös akkor te egy nagyszerű ember vagy.
Maradj mindig ilyen.
Segítettem egy kollégámnak sok sok évvel ezelőtt megtalalni egymillió forint pénztárhianyt
Már úgy volt, hogy ki kell fizetnie.
Munkahelyet ajánlottam egy ismerősnek. Nehéz fizikai munka helyett kellemes irodai munka, több pénzért és teljesen bejelentve. (előtte feketén dolgozott).
A gyerekem számára egy olyan kolléganőmet kértem fel 9 éve, akinek nincs gyereke, családja, semmi.. A gyerekem így a világ legjobb keresztanyjat kapta, a kolleganom pedig azt mondta hogy új értelme lett az életének, mert addig nem volt semmi. (ezt ő mondta, nem én.)
Nyolcas te egy becsületes és jó szívű ember vagy.
Talán kezd visszajönni az emberekben vetett hitem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!