Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legjobb cselekedet...

Mi volt a legjobb cselekedet amit valaha tettetek?

Figyelt kérdés
2023. szept. 11. 22:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Fogalmam sincs, hogy összességében mi volt a legjobb, de régen sok embernek segítettem. Volt olyan, akit több öngyilkossági kísérlet után ráztam helyes pályára.

Most már nem igazán csinálok semmi ilyet. Egyszerűen már nem látom értelmét.

2023. szept. 11. 22:07
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt párszor, hogy mentőt hívtam emberekre. Volt, hogy idős nénit átkísértem a cuccaival a zebrán.

Azonban én is úgy látom, mint a 1#, hogy nem látom értelmét a segítségadásnak...

2023. szept. 11. 22:10
 3/21 anonim ***** válasza:
36%
Elvettem egy nagyon csúnya, lányoknál szerencsétlen fiú szüzességét.
2023. szept. 11. 22:18
 4/21 A kérdező kommentje:

Első két válaszolóval egyetértek.

Mostanában én is azt veszem észre hogy nem éri meg jót tenni velük.

Nem érdemlik meg.

2023. szept. 11. 22:21
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Diákként kasszáztam és ha keleltt időseknek segítettem megtanulni használni az önfizető kasszát. Szegények olyan hálásak voltak mindig.:)
2023. szept. 11. 22:29
 6/21 A kérdező kommentje:

Ötös akkor te egy nagyszerű ember vagy.

Maradj mindig ilyen.

2023. szept. 11. 22:31
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs, igazán nagy dolgot még sosem csináltam, de általában minden emberhez rendes vagyok.
2023. szept. 11. 22:36
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Segítettem egy kollégámnak sok sok évvel ezelőtt megtalalni egymillió forint pénztárhianyt

Már úgy volt, hogy ki kell fizetnie.

Munkahelyet ajánlottam egy ismerősnek. Nehéz fizikai munka helyett kellemes irodai munka, több pénzért és teljesen bejelentve. (előtte feketén dolgozott).

A gyerekem számára egy olyan kolléganőmet kértem fel 9 éve, akinek nincs gyereke, családja, semmi.. A gyerekem így a világ legjobb keresztanyjat kapta, a kolleganom pedig azt mondta hogy új értelme lett az életének, mert addig nem volt semmi. (ezt ő mondta, nem én.)

2023. szept. 11. 22:54
 9/21 anonim ***** válasza:
44%
Ne irjatok ilyet , hogy nem erdemlik meg vagy nem erdemes segiteni, jot cselekedni. A jo cselekedetet magatok miatt csinaljatok es mert aki jot cselekszik, sokszor azt veszem eszre magamon is, hogy a jo “visszaér” es jo erzes segiteni nem? Akkor mar megerte… en legutobb a kornyekunkon mindig egy rozoga biciklivel jar egy hajlektalannak tuno ferfi , valoszinuleg valami betegsege is lehet , a szeme is mashogy all , a beszedes is mas, nem biztos, hogy hajlektalan, de kukazik :( amikor idekoltoztem, elsok kozott volt , aki egyik reggel ram koszont, pedig sosem latott, nagyon megmaradt az a reggel az emlekezetemben, a mai napig koszon. Par napja a boltban lattam, hogy beall a sorba, a kisfiammal voltam babakocsival, mi mar bevasaroltunk es mentunk volna mi is fizetni. Csak kenyeret vett es még valamit, nem is neztem. A mi kosarunkbol a cuccaihoz pakoltam a sajat kosarunkbol a majast, paradicsomot, barackot talan es kifizettem egybe az egeszet az o reszere es segitettem is kivinni neki. Tobben csak meredten bamultak, amikor egy ferfi megszolalt, hogy azttaa ritka az ilyen rendes ember, foleg kisbabaval. Na de nem ez a lenyeg, nekem nagyon jo erzes segiteni es o is nagyon sokaig hálálkodott. En sokszor eszreveszem, hogy kis dolgokban, mintha “visszaérne” a jo, de ha nem is errol van szo, en gondolkodas nelkul segitek masokon, nem megerdemli-nem erdemli alapon, nem tudom, jobban erzem magam utana, es szeretnem majd a kisfiamat is ilyennek nevelni. Szoval ne hagyjatok abba ti sem, akik nem ugy latjatok epp
2023. szept. 11. 22:57
 10/21 A kérdező kommentje:

Nyolcas te egy becsületes és jó szívű ember vagy.

Talán kezd visszajönni az emberekben vetett hitem?

2023. szept. 11. 22:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!