Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha egy 30 as férfinak nem...

Ha egy 30 as férfinak nem volt soha barátnője, mit kéne gondolni róla? Szerintetek aggódnia kellene neki vagy a környezetének?

Figyelt kérdés
Úgy értem mennyire béna vagy rossz kell legyen ő, hogy ne legyen semmi tapasztalata?
2023. szept. 5. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Semmi köze hozzá másoknak, nem kell aggódni, sajnálkozni. Az a lényeg, hogy neki jó legyen. Érdekes akik sz@r kapcsolatban szenvednek, azokért nem aggódik senki, pedigaz sokkal rosszabb, mint egyedül lenni.
2023. szept. 5. 23:52
 12/15 anonim ***** válasza:

Ember, mi ez a kérdés? 2023 van, ahol pont a normális pasik azok akinek esélye sincs barátnőt találni, csak a pénzes, izomagyú majmoknak. Nekem sem volt senkim 27 évesen, soha nem is lesz mert senkinek nem kellek mivel nem vagyok milliomos se adonisz. De normális ember vagyok még ettől. Ezzel szemben bűnözőknek, 8 általánost se végzett idiótáknak meg bunko s3ggfejeknek is simán van nője, csak pénz kell hozzá meg külső. Manapság csak az számít.

Szóval röviden: nem, nincs veled semmi baj, csak annyi derült ki hogy nem vagy se milliárdos, se Chris Hemsworth.

2023. szept. 6. 00:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Már rögtön jönnek a b*zizós, előítélkezős vélemények.
2023. szept. 6. 01:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem egyet ismerek, akinek volt 2-3 partnere, akikhez eljárt. Sosem mutatkozott nővel, azt hitték, b@zi, aztán kiderült, hogy csak agglegény. 65 éves korában gyökerezett le az egyiknél, akit aztán el is vett, hogy legyen, aki eltemesse majd, valamikor.
2023. szept. 17. 12:20
 15/15 GyakoriPARTY ***** válasza:

"...hogy legyen, aki eltemesse majd, valamikor."

Családunkban a jó a jövevény.

Az érdek, mint a gazda, úgy igazgat, -

ezt érti rég,de ostobán, ki gazdag

s ma már sejteni kezdi sok szegény.

Kibomlik végül minden szövevény.

Csak öntudatlan falazunk a gaznak,

kik dölyffel hisszük magunkat igaznak.

A dallam nem változtat szövegén.

József Attila

2023. szept. 17. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!