Ha egy 30 as férfinak nem volt soha barátnője, mit kéne gondolni róla? Szerintetek aggódnia kellene neki vagy a környezetének?

Én ilyen vagyok nőben. Az bennem a rossz, hogy abszolút nem járok ismerkedni, zárkózott vagyok, nem keresem a lehetőséget az ismerkedésre. Folyton beleszeretek elérhetetlen emberekbe, ezekkel csomó idő elment (összeadva legalább 8 év). Nem érdekel igazán a párkapcsolat, olyannal lennék csak együtt, akibe tényleg szerelmes vagyok, nem érdekel, hogy egyedül vagyok.
(Senki ne írjon privát üzenetet, nem válaszolok senkinek!)

Van olyan Tv., ami szerint ez kötelezettség lenne minden magyar állampolgárnak? Nem? Akkor mindegy.
Mindenki úgy él, ahogyan akar.
De gondolom a zemberek szeretnek TFH-ban nemgondolkodni, így szerintük az ilyen személy "csakis rossz ember lehet"...

35 éves férfi vagyok soha nem volt barátnőm, mert mondjuk ÉN nem akartam.
Havi 200 órákat dolgozom átlagban.
Most húztam le a főnöknek 36 órát egybe.
Minden napomra bőven van mit csináljak. Nem is lenne időm arra hogy egy másik emberrel állandóan foglalkozzak. Van fogalmatok róla hogy mennyi munka van egy korházban ? 60 betegre vagyunk 3-an.
Ha ez valakinek nem tetszik bele lehet gondolni, hogy ha majd te kerülsz be és „véletlenül” majd mi nem érünk rá.
Mert elmentünk csajozni. Vagy anyád/ apád nem kap majd kezelést akkor lehet majd csak igazán szánakozni hogy jaj szegények akik nem csajoznak.
Mert biztos hogy melegek.
Amúgy kinek mi köze van ehhez egyébként !

Mondjuk, hogy introvertált.
Egyébként nemiéletet nem mindenki úgy él, hogy habzó szájjal reklámozza azt.
Ha erre vonatkozik a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!